De Norgerberg
5x leuke en lekkere recepten met lokale producten uit de omgeving

5x leuke en lekkere recepten met lokale producten uit de omgeving

    Lokale gerechten
    Vers van de lokale boer
    Typische streekproducten
    Ontdek de omgeving

5x leuke en lekkere recepten met lokale producten uit de omgeving

Verblijf je op de Norgerberg dan is onze Boerderijenroute echt een aanrader! Deze route neemt je mee langs al onze lokale boerderijwinkels en schuurwinkels. Tijdens deze route melk je zelf uit een melktap, kan je genieten van zelfgemaakt boerenijs, en leer je hoe asperges worden gestoken. Verzamel allerlei lekkernijen tijdens deze route en kook er lekkere, leuke gerechten van: 5x leuke en lekkere recepten met lokale producten uit de omgeving.

  • Ideaal te combineren met de Boerderijenroute
  • Ook leuk om thuis te maken
  • Ontdek onze omgeving door gerechten
  • Maak Pasen onvergetelijk
 

 

Ontdek de smaak van de regio met onze selectie van 5 verrukkelijke recepten, samengesteld met lokale producten uit de prachtige omgeving van Camping de Norgerberg. Laat je culinaire zintuigen prikkelen terwijl we je meenemen op een culinaire reis langs de heerlijke lekkernijen die onze regio te bieden heeft. Van ambachtelijke kazen tot verse zuivel, elk recept bevat authentieke smaken uite de omgeving. Ontdek de eenvoud en puurheid van de streek in deze smaakvolle gerechten en breng een stukje Drenthe naar je eigen keuken. Laat je inspireren en geniet van de lokale culinaire schatten die onze omgeving te bieden heeft.

Ontdek onze lokale boeren en winkels met onze boerderijenroute

Verse melk, eieren, vlees, kaas, zelfgemaakt ijs en nog veel meer! Pak de fiets of auto en ontdek onze boerderijenroute. Deze route neemt je mee naar allerlei leuke boerderijwinkels, lokale winkeltjes en mooie plekken die je écht wilt hebben gezien. Een uitje voor het hele gezin! Bekijk verschillende boerderijen, leer hoe je asperges steekt, hoe de koeien grazen in het land en ontdek de magie van kaas! 

Ontdek de mooie natuur die deze omgeving te bieden heeft, haal een ijsje op de ijsboerderij en verzamel boodschappen voor diner met lokale gerechten en ingrediënten.