• Ruime en luxe kampeerplaatsen
  • Met privé sanitair & buitenkeuken
  • Bijzondere accommodaties
  • Gaaf zwembad met schuifdak

5-sterren camping in Drenthe

Gemoedelijk, gastvrij en genieten: dat is waar de Norgerberg voor staat. Wij zijn een 5-sterren ANWB camping in Drenthe, om precies te zijn in Norg. Bij ons kunt u terecht voor een perfecte vakantie, of dat nu op een ruime kampeerplaats of in een comfortabele bungalow is. Op onze camping in Drenthe beleeft u gegarandeerd hét ultieme vakantiegevoel. Tijdens de schoolvakanties zijn wij de perfecte plek voor gezinnen. In het voor- en naseizoen genieten senioren en natuurliefhebbers optimaal van een aangename rust. Vier uw vakantie op onze 5-sterren camping in Drenthe nabij Roden!

Kampeerplaatsen & accommodaties op onze camping in Drenthe

Op onze camping in Drenthe vindt u ruime kampeerplaatsen. Aan een laantje, op een veldje, bij een speeltuin. Kamperen op maat, noemen we dat. Kamperen bij de Norgerberg is aangenaam, want u maakt gebruik van een water-, riool- stroom- en tv-aansluiting. Het wifi netwerk zorgt ervoor dat u ook tijdens uw vakantie toegang tot het internet heeft. Nog meer luxe? Kies dan voor kamperen met privé sanitair of zelfs voor eigen sanitair én een buitenkeuken!

Liever overnachten in een accommodatie? Dat kan bij ons op een bijzondere manier, namelijk in een spectaculaire boomhut, hooikiep, safaritent of boswachtershut. Ook kunt u op onze ANWB camping in Drenthe een chalet of bungalow huren.

Op onze camping in Drenthe houden wij rekening met het milieu. Hierom beschikken wij over het milieukeurmerk Gouden Greenkey.

 

"Geweldig!"

Geweldige camping, voor jong en oud, en elke dag activiteiten en super vriendelijk personeel. Altijd klaar voor een praatje en als er iets is hebben zijn altijd een oplossing.
Boek een vakantie
 

Genieten van de faciliteiten op onze 5-sterren ANWB camping in Drenthe

Bij de Norgerberg geniet u van faciliteiten op 5-sterren niveau. Zo hoort zwemmen bij vakantie vieren! Wij hebben een zwembad met een schuifdak. Hierdoor zwemt u bij slecht weer binnen, maar met mooi weer hebben we een heerlijk buitenbad met een ligweide. Daarnaast kunt u bij ons 100% ontspannen in een privé jacuzzi of sauna in het sanitairgebouw. En uw kinderen? Die maken volop gebruik van de recreatie activiteiten, georganiseerd door de Pretmakers. Op ontdekkingstocht in het bos, broodjes bakken of toch knutselen? Het kan allemaal op onze camping in Drenthe.

Zwembad met schuifdak

Dankzij het schuifdak geniet u in de zomer én in de winter van waterpret op onze 5-sterren camping in Drenthe!

Luxe sanitaire voorzieningen

Met zelfs een waar kinderparadijs waar de allerkleinste gasten kunnen douchen in de Kinderboskamer.

Sportief, creatief én educatief

Uw kind loopt de hele dag met een glimlach rond dankzij de gave recreatie activiteiten die onze Pretmakers organiseren.