De Norgerberg
Restaurant Bospaviljoen
Bospaviljoen Norgerberg

Bospaviljoen

  • Koffie, lunch, high tea, borrel & diner
  • Groot terras met heaters
  • Diverse arrangementen
  • Kindvriendelijk uiteten
  • Haardvuur

Welkom bij Bospaviljoen de Norgerberg!

Te midden van de mooiste bossen van Norg ligt Bospaviljoen de Norgerberg. Hier kunt u terecht voor een kopje koffie, een heerlijke lunch, high tea, borrel of een uitgebreid diner. In het Bospaviljoen combineren wij kwaliteit met een ongedwongen, informele sfeer. Wij beschikken over een groot terras, waar u met mooi weer kunt genieten van de stralende zon. Is het wat minder mooi weer? Zoek dan een lekker plekje onder de heaters of neem plaats bij de haardvuur

Dankzij de ruime parkeergelegenheid is het Bospaviljoen een ideaal startpunt voor een mooie wandeling of fietstocht. U kunt uw auto gratis parkeren op de ruime parkeerplaats en bij terugkomst even rustig bijkomen met een kopje koffie of een verfrissend drankje. Honden zijn toegestaan, dus ook na het uitlaten van uw hond bent u van harte welkom! 🐶

Bospaviljoen de Norgerberg

Onze contactgegevens

Komt u gezellig langs? Bekijk dan vooraf onze openingstijden. 

Restaurant

Het Bospaviljoen is toegankelijk voor het héle gezin! Dus opa, oma, papa, mama, kinderen en kleinkinderen. Zowel het terras als het restaurant zijn bereikbaar voor kinderwagens, rolstoelen en rollators en er is een invalidentoilet. Ook beschikken wij over een prachtige ruimte, het Sint Jansenzaaltje, die u besloten voor uw gezelschap kunt reserveren. Aan deze ruimte bevind zich tevens een privé terras; dé perfecte plek om te genieten!

De oudere kinderen vermaken zich prima in de speeltuin achter het restaurant, terwijl de kleintjes spelen met leeftijdgenootjes in de speelhoek. Geen zin om te spelen? De aanwezige stripboeken, speelgoed en kleurplaten maken het verblijf aan tafel nóg leuker. 

Benieuwd naar wat we allemaal organiseren? 

Bekijk onze agenda vol leuke evenementen

Geregeld organiseren we leuke events, speciale thema-avonden of buffetten. Klik op de button hieronder voor meer info! Dit jaar organiseren we ook weer een Walking Dinner in samenwerking met het Norgerhout en Grand Café Karsten. Kijk voor informatie en data in onze agenda! 

Klimmen en klauteren, lekker eten, spelen en dát allemaal aan de rand van het bos. Het Bospaviljoen is een geschikte locatie voor kinderfeestjes. Klik hier voor meer informatie. 

Sint Jansenzaaltje

Heeft u een vergadering of bent u op zoek naar een leuke Team-Dag? Dan bent u bij het Bospaviljoen aan het juiste adres. Ons Sint Jansenzaaltje beschikt over een eigen buitenterras en eigen pad naar de speeltuin en is daarmee ideaal voor groepen, een receptie of verjaardag. Daarnaast leent het Bospaviljoen zich uitstekend voor een uitgebreide lunch of diner voor groepen of zakenrelaties. 

Op zoek naar een dag die in het teken staat van Team-Building? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij bieden verschillende arrangementen, waarbij de combinatie met overnachting ook tot onze mogelijkheden behoort. 

Swipe voor een sfeerimpressie van Bospaviljoen de Norgerberg ↔