De Norgerberg
Broodjesservice
Broodjesservice

Heerlijke broodjesservice

Op het park
  • Altijd vers
  • Ligt warm voor u klaar
  • 7 dagen in de week
  • Zelfgebakken
  • Oók gluten- en lactosevrij

Verse broodjes met onze broodjesservice

Wat geeft nu meer het “vakantiegevoel” dan lekker uitslapen en rustig wakker worden. De tent openritsen, frisse buitenlucht, versgebakken broodjes, een goede kop koffie en een krantje.

Als je 's ochtends de kantine binnenloopt wordt je verwelkomt met de geur van warme broodjes en verse croissants. Van april t/m oktober bakken wij ze dagelijks bruin. Vandaag bestellen, is morgen een lekker ontbijt.

Bestel de broodjes makkelijk en snel via onze Norgerberg App of via het broodbriefje. 

Van november t/m maart staan we ook voor u klaar. In het weekend is het mogelijk broodjes te bestellen via onze Norgerberg App. Onze broodbakkers bakken niet alleen de broodjes af, maar bezorgen ze ook tot aan de deur. Dat is pas gemoedelijk, gastvrij genieten!

 

Luxe ontbijtmand

De ochtend luxe en relaxed beginnen? Laat je dan verwennen met een heerlijke ontbijtmand. Gevuld met versgebakken broodjes en (chocolade) croissants, een gekookt eitje, koffie, thee, jus d'orange en verschillende soorten beleg. 

Onze ontbijtmand is van april t/m oktober te bestellen. Bestel je ontbijtmand via de Norgerberg App. De volgende dag staat deze heerlijk gevulde mand voor je klaar in de snackbar.

Ontdek alle faciliteiten van de Norgerberg

Meer Op het park