De Norgerberg

Recreatie

Op het park
 
  • Leuke activiteiten in de kindervakanties
  • Gezellig, toegewijd recreatieteam
  • Gegarandeerd plezier
 

Camping met recreatie

Sportief, creatief, maar ook educatief. Het komt allemaal samen in ons recreatieprogramma. Het programma met gezellige en creatieve activiteiten heeft alles om onze jongste gasten te vermaken. Zo beleef je op de Norgerberg niet alleen een ontspannen vakantie, maar ook een onvergetelijke tijd dankzij ons enthousiaste recreatieteam

Doe mee met leuke knutselworkshops, spannende speurtochten, ga mee op ontdekkingstocht door het bos en speel gezellige spelletjes. Onze 'Pretmakers' zorgen ervoor dat de kleintjes zich geen moment vervelen. 

We gaan veel vet gave, knotsgekke dingen doen! Doe jij ook mee?

Wanneer is er een recreatieprogramma?

In de kindervakanties: Pasen, de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren, de zomervakantie en de herfstvakantie is er volop recreatie. Onze Pretmakers staan dan paraat met een recreatieprogramma vol leuke activiteiten!

Hiernaast staan de weekenden richting 5 december in het teken van Sinterklaas, met een leuk recreatieprogramma. In de kerstvakantie en voorjaarsvakantie zorgen de Pretmakers voor een gezellig doe-het-zelf pakketje bij aankomst. 

 
 
 

 

Recreatieprogramma

Onze 'Pretmakers' maken er iedere dag een feestje van. Spelen, sporten, knutselen, dansen of zingen, met de Pretmakers is plezier gegarandeerd. Ben jij benieuwd wat je kan verwachten, bekijk hieronder een sneak peek van onze activiteiten. 

Een kleine greep uit onze activiteiten:

🎨 Knutsel gefrutsel 
⚽️ Sporty kids
🛠 Timmermanswerkplaats
💦 Pool party
🔎 Speurtochten
🏃 Sport en spel

Onze highlights van de zomervakantie

 

Kinderkwartiertje

Het circus

Norgerberg Talentenshow

 

Ontdek alle faciliteiten van de Norgerberg

Meer Op het park