De Norgerberg

Zakelijk

  • Unieke groepsactiviteiten midden in de natuur
  • Met overnachting mogelijk
  • Ongekende mogelijkheden
  • Bedrijfsuitjes op maat

Voor het hele bedrijf

Bospaviljoen de Norgerberg bevindt zich midden in een bosrijk omgeving. De ideale plek voor een ontspannen vergadering, een spetterend personeelsfeest of een op maat verzorgd buffet. Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden voor vergaderingen, bedrijfsevenementen, diners en meer. 

Bij Bospaviljoen de Norgerberg ben je aan het juiste adres voor jouw zakelijke evenement of personeelsuitje. 

Teambuilding

Wil je jouw team naar een hoge niveau tillen? Stel dan zelf jouw teambuildingsdag samen bij Bospaviljoen de Norgerberg. Samenwerken is de key voor succes en daarom is het investeren in teamwork en teambuilding erg belangrijk. 

Mijn teamdag

Precies, het is jouw teamdag. Wij geven je de handvatten jouw ideale dag samen te stellen. Zo beschikken wij over twee vergaderzalen waar presentaties, vergaderingen en werksessies kunnen worden gehouden. Kun je genieten van een uitgebreide lunch, een leuke workshop of kan je tussendoor een yoga of bootcamples volgen. Doe teambuildingsactiviteiten en verhoog de samenwerking in jouw team. Sluit af met een heerlijk diner of buffet om aan het einde van de dag met hernieuwde energie naar huis te gaan. 

Is één dag te kort? Wij bieden tweedaagse-teamdagen aan inclusief overnachting en ontbijtbuffet. Wordt wakker tussen de eekhoorns en vele volgels en laadt even helemaal op midden in de natuur. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor een kop koffie.