• Kleinschalige camping
  • Zwembad met kinderbad
  • Gelegen in de Drentse natuur
  • Uitermate geschikt voor gezinnen

Camping in Drenthe met zwembad

“Mam, pap, is er wel een zwembad op de camping?” Een vraag die u vast herkent! Voor uw kinderen is een zwembad een ‘must’ tijdens de vakantie. En stiekem voor u als ouder ook, want geef het maar toe: wie geniet er nu niet van een beetje waterpret? De Norgerberg is een gemoedelijke camping in Drenthe met een zwembad. Ons zwembad beschikt over een schuifdak. Zo zwemt u bij slecht weer binnen, maar met mooi weer in een buitenzwembad met ligweide. Kamperen in Drenthe met een zwembad is een groot feest voor het hele gezin. Onze 5-sterren gastvrijheid kunt u het beste zelf ervaren! 

Ontdek direct ons aanbod
 

Camping met een overdekt zwembad in Drenthe

Zoekt u een camping in Drenthe met een overdekt zwembad? Bij deze gevonden! Dankzij ons schuifdak kunnen wij ons buitenzwembad namelijk transformeren in een binnenzwembad. Dat betekent zwemplezier bij goed én slecht weer. Wel zo fijn, aangezien niets veranderlijker is dan het weer in Nederland. Naast dat wij een camping met overdekt zwembad in Drenthe zijn, bieden wij véél meer (kindvriendelijke) faciliteiten. Ga eens op avontuur en volg het belevingspad, klieder samen met zand en water bij de Spetterpoel of speel een potje voetbal, tafeltennis of basketbal. Onze camping met zwembad in Drenthe wordt niet voor niets aanbevolen door jonge gezinnen!

De Norgerberg in het kort:

⭐  Gemoedelijke 5-sterren camping

⛺  Luxe kamperen (met privé sanitair)

✨  Bijzondere (glamping)accommodaties

🍃  Midden in de natuur van Norg

🏊  Zwembad met schuifdak

 

Bijzonder overnachten of kamperen in Drenthe met een zwembad

Kiest u voor kamperen in Drenthe met een zwembad? Bij ons vindt u gegarandeerd uw favoriete kampeerplek in het hart van de natuur van Norg én vlak bij Assen. Luxe kamperen met privé sanitair of zelfs een eigen buitenkeuken? Bij De Norgerberg is het mogelijk! En om het u extra gemakkelijk te maken, zetten wij uw caravan zelfs vast neer op uw plaats. Onze kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 ampère elektra, riolering, wateraansluiting en tv-aansluiting. En wilt u nu liever bijzonder overnachten op onze camping met zwembad in Drenthe? Dan zijn onze Hooikiepen, Safaritenten en Boomhutten echte aanraders. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht in een bungalow of chalet voor maximaal 12 personen. Wat uw wensen ook zijn, op onze camping in Drenthe met (overdekt) zwembad zit u goed. Gemoedelijk, gastvrij, genieten: dat is waar wij voor staan!

Zwembad met schuifdak

Zwemmen, spetteren en bommetjes maken! Dat kan op onze camping in Drenthe met zwembad bij goed én slecht weer dankzij het schuifdak.

Speciaal kinderbad

Naast het zwembad van 17x7 meter, is er ook een pierenbadje voor de allerkleinsten. Met een coole glijbaan in de vorm van een trekker!

Ligweide en terras

Ontspan op de ligweide of geniet van een koel drankje op het terras van de kantine. Vanaf het terras heeft u goed zicht op het zwembad.