• Accommodaties voor maximaal 6 personen
  • Met zwembad en speeltuinen
  • Gelegen in de driehoek Drenthe, Groningen en Friesland

Wilt u ook graag verblijven met uw hele gezin in een kinderbungalow?

Dan bent u bij de Norgerberg aan het juiste adres. Wij bieden verschillende kinderbungalows aan voor maximaal 6 personen in het prachtige Drenthe. Deze kinderbungalows zijn speciaal ingericht voor gezinnen met kinderen. De bungalows zijn onder andere voorzien van speelgoed en sommige accommodaties hebben zelfs een schommel op de kamer van de kinderen, hoe leuk is dat! Ons park heeft vele kindvriendelijke faciliteiten zoals een zwembad, sport en spel faciliteiten. Ouders kunnen heerlijk ontspannen in de wellness terwijl de kinderen op ontdekkingstocht gaan door het bos met de het recreatieteam.

 

Ontspannen in uw kinderbungalow in Nederland

Wanneer u bij Norgerberg verblijft in een kinderbungalow dan gaat u gegarandeerd een heerlijke vakantie beleven samen met uw gezin. Bij aankomst zorgen wij er namelijk voor dat er voor de kinderen speelgoed klaarstaat. Daarnaast zijn de huisjes van alle gemakken voorzien zoals een kinderstoel en traphekjes. Extra leuk voor de kinderen is dat de 6 persoons Wellness De Luxe Bungalow een schommel op de kinderkamer heeft. Terwijl de kinderen zich vermaken in en rondom de bungalow kunt u heerlijk ontspannen in de bungalow. Sommige bungalows hebben zelfs wellness faciliteiten hoe fijn is dat? Ook zijn er bungalows waar uw viervoeter van harte welkom, zo kunt u met het hele gezin een geweldige tijd beleven in de kinderbungalows van de Norgerberg.

 

Ontdek onze kinderbungalows ⤵︎

Wat gaat u doen vanuit uw kindvriendelijke bungalow?

Op ons familiepark hoeven uw kinderen zich geen moment te vervelen. Ze kunnen onder andere naar een van de vele speeltuinen en plonsen in het water van het zwembad. Willen de ouders ook even tot rust komen? Dan zijn uw kinderen bij ons recreatieteam in goede handen. Op ons park kunt u ook met het hele gezin gezellig uit eten in het restaurant. Vanuit uw kindvriendelijke bungalow kunt u ideaal de omgeving van de Norgerberg ontdekken. Ons park ligt in de driehoek Drenthe, Groningen en Friesland tussen de oerbossen en heidevelden. U kunt dan ook ideaal de natuur samen met uw kinderen ontdekken. Erg leuk voor kinderen is het Familiepark Nienoord in Leek. Wanneer mogen wij u en uw gezin verwelkomen in uw kinderbungalow?

De leukste uitjes voor kinderen:

  • Natuurplaats Norg
  • Gevangenismuseum Veenhuizen
  • Familiepark Nienoord
  • Speelgoedmuseum Kinderwereld
  • Outdoor Grolloo
  • Boomkroonpad
 
 
 

Een greep uit onze kindvriendelijke faciliteiten:

Veelgestelde vragen over onze kinderbungalows

Welk vakantiepark heeft kinderbungalows?

De Norgerberg heeft verschillende kinderbungalows op ons vakantiepark in Drenthe. Ons park heeft daarnaast ook verschillende kindvriendelijke faciliteiten zoals een zwembad, speeltuinen, belevingspad en sportfaciliteiten. Wanneer mogen wij u verwelkomen op ons park nabij Assen?

Waar boek ik last minute een kinderbungalow?

Last minute op zoek naar een kinderbungalow? Bekijk dan een ons aanbod kinderbungalows. Wij verhuren verschillende soorten kinderbungalows voor maximaal 6 personen. Deze bungalows zijn onder andere voorzien van een traphekje en speelgoed.              

Waar huur ik een luxe kinderbungalow?

Ook voor luxe kinderbungalows bent u bij ons aan het juiste adres. De 6 pers. Wellness De Luxe Bungalow is niet alleen ideaal voor kinderen, maar bieden ook de luxe voor de ouders. Denk bijvoorbeeld aan een whirlpool bubbelbad en privé sauna. Kortom, deze kinderbungalow is een genot voor zowel kinderen als ouders.