• Gemoedelijke 5-sterren camping
  • In het Drentse Norg
  • Perfect voor gezinnen & families

Familiecamping in Drenthe

Een gezellige en gemoedelijke gezinscamping in Drenthe waar zowel de kinderen als de (groot)ouders 100% genieten? Dat is De Norgerberg, een 5-sterren camping verscholen tussen oerbossen en heidevelden in het gezellige dorpje Norg. Waarom onze familiecamping in Drenthe zo leuk is voor gezinnen en families? Waterpret in het zwembad of de spetterpoel, op avontuur bij het belevingspad, kinderrecreatie in de vakantieperiodes en ultieme gezelligheid bij ons paviljoen! Moeten we nog meer zeggen? Vind uw favoriete kampeerplek of (glamping)accommodatie en geniet op onze familiecamping in Drenthe!

De Norgerberg: dé gezinscamping in Drenthe

Op onze gezinscamping in Drenthe ervaart u 5-sterren gastvrijheid. Een warm welkom bij de receptie en altijd paraat voor uw vragen. Wij doen er alles aan om u in de watten te leggen! Het plaatsen van uw caravan stressvol? Echt niet! Wij helpen u graag bij het plaatsen van uw caravan. Bij ons kampeert u op een ruime en luxe kampeerplaats, eventueel met privé sanitair of zelfs een buitenkeuken! 

Liever niet kamperen, maar wel de ongedwongen en gemoedelijke sfeer van onze familiecamping in Drenthe ervaren? Kom dan bijzonder overnachten in een safaritent, boomhut of hooikiep óf kies voor een stijlvolle bungalow of comfortabel chalet. Onze accommodaties zijn geschikt voor 4 tot 12 personen, perfect voor een vakantie met de kinderen, ouders en zelfs opa en oma!

Waarom zo leuk voor gezinnen?

🏊 Zwembad met schuifdak

🚰 Spetterpoel in de bossen

🏓 Speeltuinen en sportvelden

🤸 Recreatie in de vakantieperiodes

🍃 Struin & Duin belevingspad

🍹 Gezelligheid bij het paviljoen

 

Waarom onze familiecamping in Drenthe? 

De combinatie van gave faciliteiten én de natuurrijke ligging in de Kop van Drenthe maken onze gezinscamping in Drenthe uniek en tegelijkertijd leuk voor jong én oud. De kids gaan op ontdekkingsreis in het bos, knutselen de mooiste werkjes of modderen wat aan in de waterspeeltuin, terwijl u geniet van de rust en ruimte. Tip: huur een fiets op onze familiecamping in Drenthe en verken al het moois dat de provincie te bieden heeft!

100% plezier op de camping

In het zwembad (met schuifdak!), in de spetterpoel of op de sportvelden! En u? De ouders genieten van het zonnetje en een lekker hapje of drankje bij ons paviljoen.

Speciale kindervoorzieningen

Handen wassen boven een boomstam en douchen tussen de takken? Ontdek ons kindersanitair. En wist u dat we ook kinderbungalows met speelgoed hebben?

Driehoek Drenthe-Groningen-Friesland

In deze regio zijn de leukste gezinsuitjes te ondernemen! Enkele tips van ons? Het Gevangenismuseum, het Speelgoedmuseum en het Boomkroonpad in Drouwen.