• Veelzijdig, verrassend & educatief
  • Voor het hele gezin
  • Bij mooi en minder mooi weer genoeg te beleven

Leuke uitstapjes met het hele gezin

Ontdek plezier voor het hele gezin in de prachtige omgeving van Norg! Hier wacht een groot avontuur op gezinnen die op zoek zijn naar vermaak. Geniet samen met uw dierbaren van de uitgestrekte bossen, waar uw kinderen naar hartenlust kunnen ravotten. Of verken de omgeving met een bakfiets of met de mountainbike voor een heerlijk dagje buiten.

Naast deze buitenactiviteiten zijn er ook tal van educatieve, actieve en vooral leuke uitstapjes voor het hele gezin beschikbaar. We hebben ze voor u verzameld, zodat u kunt kiezen welke activiteit u als eerste met uw gezin wilt ondernemen tijdens uw vakantie in Drenthe bij Camping de Norgerberg.

 
 

Activiteiten bij mooi weer

Dat belooft een prachtige dag te worden!

In en rondom Norg is het goed vertoeven als het zonnetje schijnt! Bezoek de vele meertjes en zwemplassen, ga de strijd aan tijdens Pitch & Putt of bezoek de Kinderboerderij in Roden. Op zowel korte als lange afstand is hier in de omgeving genoeg te beleven! 

Activiteiten bij minder weer

Maar dat is niet minder genieten!

Zit het weer wat tegen? Ontdek dan de vele mogelijkheden in de omgeving van de Norgerberg. Plons in het Molenduinbad, probeer glow-in-the-dark midgetgolf uit of ga samen naar de bioscoop.