De Norgerberg
Vakantiepark Drenthe met zwembad

Vakantiepark in Drenthe met overdekt zwembad

  • Vakantiepark met overdekt zwembad
  • Midden in de Drentse natuur
  • Beoordeeld met 5 sterren door de ANWB

Vakantiepark in Drenthe met zwembad

Een vakantie is pas écht compleet als er een zwembad aanwezig is. Voor uw (klein)kinderen, maar ook voor uzelf, is een zwembad een must. Daarom geniet u bij De Norgerberg, een vakantiepark in Drenthe met zwembad, in volle teugen van veel waterpret! Valt het weer een beetje tegen? Ook dan zit bij u ons vakantiepark in Assen goed. Ons zwembad beschikt over een schuifdak, wat betekent dat u óók met slecht weer bij ons kunt zwemmen! Dat is gegarandeerd genieten met goed én slecht weer op ons vakantiepark in Drenthe met overdekt zwembad. Ervaar het zelf!

Overnachten op ons vakantiepark in Drenthe met overdekt zwembad

Dat De Norgerberg het ideale bungalowpark in Drenthe met zwembad is, is duidelijk. U zwemt met goed weer buiten en met slecht of minder goed weer binnen. Maar u geniet niet alleen van ons zwembad, maar ook van een verblijf in een van onze comfortabele accommodaties, zoals een bungalow, chalet of glampingaccommodatie. We bieden plek aan maximaal 12 personen. De accommodaties zijn volledig ingericht en beschikken over alle gemakken die u zich maar kunt wensen.

Wilt u liever kamperen op ons vakantiepark in Drenthe met zwembad? U kunt kamperen met privé sanitair of zelfs een buitenkeuken. Dat is heerlijk luxe kamperen! Daar doen we graag een schepje bovenop door uw caravan vast op uw plaats neer te zetten. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat u zorgeloos geniet van uw vakantie. Gemoedelijk, gastvrij, genieten: dat kenmerkt ons vakantiepark in Drenthe met overdekt zwembad.

✧ Voorproefje van uw vakantie op ons bungalowpark in Drenthe met overdekt zwembad ✧

De Norgerberg: meer dan alleen een vakantiepark in Drenthe met zwembad

Van veel waterpret is zeker sprake bij de Norgerberg. Maar we bieden veel meer kindvriendelijke faciliteiten aan. Zo vermaken de kinderen zich opperbest met het recreatieteam, bij de spetterpoel of genieten ze van een wandeling over het natuurbelevingspad. Een potje tafeltennis, voetbal of basketbal is ook mogelijk. Voor optimale ontspanning kunt u gebruik maken van onze wellnessfaciliteiten zoals de sauna en bubbelbad. Trekt u er ook graag op uit? Fiets door het beekdallandschap of struin door de bossen rondom ons vakantiepark. Kom cultuur snuiven in het hunebedcentrum in Borger of in het Drents museum in Assen, of bezoek Groningen. U komt haast tijd tekort tijdens uw verblijf op ons vakantiepark in Drenthe met overdekt zwembad.

U vindt ons bungalowpark in Drenthe met overdekt zwembad hier¬†‚§Ķ