• Bungalowpark nabij Assen (20 min)
  • Bijzonder overnachten
  • Midden in de natuur

Vakantiepark vlak bij Assen

Wilt u verblijven in een bosrijke omgeving, maar toch ook vlak bij de stad? Bekijk dan eens het aanbod van De Norgerberg, een vakantiepark nabij Assen. De hoofdstad van Drenthe ligt op slechts 16 km afstand en is zowel met de auto als de fiets te bereiken. Ons vakantiepark beschikt niet alleen over vakantiehuizen, u kunt ook terecht op onze camping nabij Assen. Wilt u bijzonder overnachten in een vakantiehuis bij Assen? Wat dacht u van een Hooikiep, Boomhut of Safaritent? Maar ook voor een chalet of bungalow nabij Assen zit u goed bij De Norgerberg. Komt u ook genieten van onze 5-sterren gastvrijheid?

Ontdek hier ons aanbod

Welke vakantiehuisje nabij Assen heeft uw voorkeur? 

Genieten in een vakantiehuis bij Assen 

Genieten, dat vinden we heel belangrijk bij De Norgerberg! Voor een onbezorgde vakantie op ons bungalowpark nabij Assen streven we dan ook naar het hoogst haalbare. Niet voor niets staan wij voor gemoedelijk, gastvrij en genieten. En dat alles ervaart u ook tijdens een verblijf in een vakantiehuis vlak bij Assen. De bungalows, geschikt voor 2 tot 12 personen, liggen midden in het bos en zijn voorzien van alle gemakken. Of kiest u liever voor glamping en overnacht u in een bijzonder vakantiehuisje nabij Assen? Voor een gezelschap van maximaal 4 personen bieden we ook nog een trekkershut of een chalet. Voor welke vakantiewoning in de buurt van Assen kiest u?

Faciliteiten bij De Norgerberg:

🏊  Zwembad met schuifdak en apart kinderbad

🤸  Recreatieprogramma*

⚽  Diverse sport- en spelmogelijkheden

🍽️  Restaurant, snackbar & kantine

🛀  Sauna & bubbelbad

🚲  Fietsverhuur

* Tijdens Hemelvaart, Pinksteren en in de zomer- en herfstvakantie

Vakantie in de omgeving van Assen

Vakantie op ons vakantiepark in de buurt van Assen is puur genieten. Zo liggen er in de omgeving van Norg diverse natuurgebieden, ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers. Wilt u een dagje shoppen? Trek dan richting Assen of Groningen. Een vakantie vlak bij Assen is natuurlijk niet compleet zonder een bezoekje aan deze stad. Bent u benieuwd of er ook leuke uitstapjes met de kids te maken zijn? Ook daarvoor zit u goed bij ons met Plopsaland, een recreatieplas en Familiepark Nienoord in de directe omgeving. Uiteraard is een dagje doorbrengen in uw vakantiehuisje op ons vakantiepark ook heel fijn!

Vakantie in Drenthe bij De Norgerberg:

✔️ Gemoedelijk, gastvrij & genieten
✔️ Zeer geschikt voor gezinnen & families
✔️ Prachtige bosrijke omgeving

Boek een vakantie op ons vakantiepark nabij Assen