De Norgerberg
Bungalow huren Drenthe

Comfortabele bungalow in Drenthe

  • Kleinschalig bungalowpark
  • Comfortabele bungalows te huur in Drenthe
  • Voor max. 12 personen

Bungalow huren in Drenthe

Wanneer u kiest voor een bungalow in Drenthe op Camping de Norgerberg kunt u zelf ervaren waarom onze slogan “gemoedelijk, gastvrij, genieten” is. Veel rust en privacy door de unieke ligging midden in de natuur en toch op loopafstand van het gezellige brinkdorp Norg. Een heerlijke plek voor uw welverdiende vakantie of een gezellig weekend met vrienden of familie. Voor de kinderen één grote speeltuin waar het zomaar kan gebeuren dat ze eekhoorntjes, konijntjes en zelfs reeën tegenkomen. U vindt gegarandeerd de ideale bungalow in Drenthe op onze camping met het gewenste comfort.

Vind uw ideale vakantiebungalow in Drenthe 

Bungalow huren in Drenthe

Bij de Norgerberg hebben we bungalows te huur in Drenthe voor maximaal 12 personen, perfect voor als u ook vakantie wilt vieren met een groter gezelschap. Een unieke beleving ervaart u in de 2- of 4-persoons bungalows die onder architectuur van de Amsterdamse school zijn gebouwd en zo bijzonder dat ze onder de provinciale monumenten van Drenthe vallen. Geheel gerenoveerd zodat ze voldoen aan de eisen van deze tijd. Uw bungalow in Drenthe is volledig ingericht en voorzien van alle gemakken.

Een bungalow huren in Drenthe op de Norgerberg betekent gemoedelijk genieten van ongekende gastvrijheid. Ervaar het zelf!

"Snel nog eens!"

We hebben weer genoten! Dit keer in een van de bungalows. Deze was van alle gemakken voorzien. Veel ruimte om de huisjes, zodat de kinderen ongestoord konden spelen tussen de blaadjes in 'onze tuin' en wij van onze rust konden genieten.
Bekijk meer beoordelingen

To do's vanuit uw bungalow in Drenthe

Op onze 5-sterren camping geniet u van hoogwaardige faciliteiten. Zo kunt u met goed én slecht weer genieten van waterpret dankzij ons zwembad met schuifdak. Ook hebben we een restaurant en snackbar waar u kunt aanschuiven voor een lekkere maaltijd of snack. Uw kinderen vermaken zich daarnaast met het animatieteam, in de spetterpoel, in de speeltuin of op het sportveld. Ondertussen relaxt u optimaal in uw bungalow in Drenthe of in de wellnessruimte met sauna en bubbelbad.

Als u kiest voor een bungalow huren in Drenthe, dan raden wij u ook aan om de bosrijke omgeving te verkennen. Ontdek de prachtige natuurgebieden, zoals het Noorscheveld, Norgerholt en het Leekstermeer. Bewonder de hunebedden tijdens een wandeling of fietstocht, bezoek het Drents Museum in Assen of beleef een spannende tocht over het Boomkroonpad. En dat allemaal in Drenthe vanuit uw bungalow!

Comfortabele bungalows

De bungalows in Drenthe zijn van alle gemakken voorzien en bieden plek aan 12 personen. Ideaal voor een vrienden- of familieweekend weg.

Midden in de natuur

Uw bungalow in Drenthe is prachtig gelegen midden in de natuur, waardoor u veel rust, ruimte en privacy ervaart. Dat is pas genieten!

Activiteiten voor jong en oud

Zowel jong en oud vermaken zich uitstekend met onze receatie activiteiten van de Pretmakers, zwembad én sport- en spelfaciliteiten.