• Camping in de Drentse natuur
 • Maximaal 2 huisdieren welkom
 • 5-sterren gastvrijheid

Vakantie vieren in Drenthe met uw hond

Drenthe is de ideale provincie voor een vakantie met uw hond. Waarom? Er is ontzettend veel ruimte en er zijn volop bossen en natuurgebieden te vinden. Bij de Norgerberg, gelegen in het gemoedelijke Norg, verwelkomen we u en uw huisdier graag. Of u nu een kampeerplaats met uw hond boekt of kiest voor een vakantiehuis; de mooie omgeving rondom onze camping zal niet alleen uw hond maar ook uzelf verheugen. Samen op pad in het bos, natte pootjes halen in een meertje of vennetje en naderhand uitrusten bij uw kampeerplaats of huisje. Dat wordt een heerlijke vakantie met uw hond!

 

Comfortabel overnachten met uw hond

Op onze 5-sterren camping bieden we zeer ruime kampeerplaatsen van minimaal 110 m². Deze beschikken over stroomvoorziening, een eigen waterkraan en waterafvoer. Bovendien kunt u ook kiezen voor een kampeerplaats met privé sanitair of zelfs met een eigen buitenkeuken. U kunt bij ons ook een huisje huren. Van bungalows en chalets tot safaritenten voor elk gezelschap is er een geschikt verblijf. De vakantiehuisjes liggen allen op bosrijke percelen en zijn daardoor de ideale vakantiehuizen voor een verblijf met uw hond! Onbezorgd en ontspannen vakantie vieren doet u op onze camping in Drenthe!

 

Verblijven bij de Norgerberg

 • Ruime kampeerplaatsen
 • Unieke accommodaties
 • Maximaal 2 huisdieren
 • Geschikt voor maximaal 12 personen
 • In een natuurrijke omgeving
 

Ontdek de bosrijke omgeving

Op onze natuurrijke camping zult u zich geen moment vervelen! Zo hebben wij een zwembad, mogelijkheden voor sport en spel en een gaaf belevingspad. Wandelen en fietsen kan op veel plekken in Drenthe. Maar het leukste is het natuurlijk als uw hond lekker los kan lopen. Daarvoor zijn er speciale losloopgebieden, de volgende liggen vlak bij de Norgerberg:

  Noordsche Veld (6 km)

  Natuurplaats waar honden los mogen lopen onder appèl. Tevens is er een omheind speelveld aanwezig.

  Mensingebos (6 km)

  Een heerlijk wandelbos, waar tevens een groot ven aanwezig is waar de honden ook mogen zwemmen.

  Baggelhuizerplas (15 km)

  Groot recreatiegebied vlak bij Assen met bossen, grasvelden, heide en een speciaal hondenstrandje.

   

Wat andere gasten ons vroegen:

ūüźē Hoeveel honden zijn maximaal toegestaan?

Per kampeerplaats of accommodatie geldt een maximum van twee huisdieren. Geeft u bij uw reservering wel even aan dat uw trouwe viervoeter meekomt?

ūüßí Is er op jullie camping genoeg te doen voor kinderen?

Kinderen zullen zich urenlang vermaken op onze gezellige camping! Spetteren in het zwembad, klimmen in de uitdagende speeltuinen of spelend leren bij het belevingspad; bij ons kan het allemaal!