• Vakantiehuisjes & camping
  • Midden in de Drentse natuur
  • 5-sterren gastvrijheid

Op vakantie in Drenthe met hond

Drenthe is de ideale provincie voor een vakantie met uw hond. Waarom? Er is ontzettend veel ruimte en er zijn volop bossen en natuurgebieden te vinden. Bij de Norgerberg, gelegen in het gemoedelijke Norg, verwelkomen we u en uw huisdier (maximaal 2) graag. Of u nu een plekje op onze camping in Drenthe met uw hond boekt of kiest voor een vakantiehuis in Drenthe met uw hond. De mooie omgeving rondom onze camping zal niet alleen uw hond maar ook uzelf verheugen. Samen op pad in het bos, natte pootjes halen in een meertje of vennetje en naderhand uitrusten bij uw kampeerplaats of huisje. Dat wordt een heerlijke vakantie in Drenthe met uw hond!

 

Camping in Drenthe met hond

Op onze 5-sterren camping is kamperen een luxe aangelegenheid. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim (minimaal 110m2) en beschikken over stroomvoorziening, een eigen waterkraan en waterafvoer. Bovendien kunt u ook kiezen voor een kampeerplaats met privé sanitair of zelfs met een eigen buitenkeuken. Onbezorgd en ontspannen vakantie vieren op onze camping in Drenthe met uw hond!

 

Vakantiehuisje in Drenthe met hond

Een huisje huren in Drenthe met uw hond kan het hele jaar door. Lente, zomer, herfst of winter, elke seizoen heeft zijn charme voor een vakantie in Drenthe met uw hond. Van 4-persoons tot aan 12-persoons bungalows, voor elke gezelschap is er een geschikt verblijf. De vakantiehuisjes liggen allen op bosrijke percelen, en zijn daarom de ideale vakantiehuizen in Drenthe met uw hond!

 

Wandelen vanaf ons vakantiepark in Drenthe met uw hond

Tijdens een vakantie in Drenthe met uw hond wilt u ongetwijfeld lekker wandelen samen. Wandelen en fietsen kan op veel plekken in Drenthe. Maar het leukst is het natuurlijk als uw hond lekker los kan lopen. Daarvoor zijn er speciale losloopgebieden, de volgende liggen vlak bij de Norgerberg:

ūüźĺ¬† Noordsche Veld (6 km)

Losloopgebied in het bos waar honden onder appel los mogen lopen. Tevens is er een omheind speelveld aanwezig.

ūüźĺ¬† Mensingebos (6 km)

Een heerlijk wandelbos, waar tevens een grote ven aanwezig is, waar de honden ook mogen zwemmen.

ūüźĺ¬† Baggelhuizerplas (15 km)

Groot recreatiegebied vlak bij Assen met bossen, grasvelden, heide en een speciaal hondenstrandje.

Ontdek onze faciliteiten