De Norgerberg
Voorjaarsvakantie Drenthe

Geniet van het voorjaar in Drenthe

 • Kamperen of overnachten in een huisje
 • Met optie voor privé wellness
 • In de natuur van Drenthe

Beleef het voorjaar in Drenthe

De voorjaarsvakantie vormt voor veel mensen de eerste gelegenheid van het jaar voor een vakantie. De kinderen hebben vrij van school en kunnen tijdens de voorjaarsvakantie in Drenthe lekker uitrazen in de natuur. Camping de Norgerberg ligt in het noorden van Drenthe. Hier kunt u een comfortabel vakantiehuis of een ruime kampeerplaats huren. Drenthe heeft genoeg avonturen, entertainment en ontspanning te bieden. Kom het ontdekken en vier een weekend, midweek of weekje weg in Drenthe tijdens uw voorjaarsvakantie bij De Norgerberg!

Vind uw ideale verblijf in de voorjaarsvakantie:

Voorjaarsvakantie in Drenthe: dit is waarom!

Drenthe staat bekend om de ongerepte natuur en de prachtige landschappen. Het ontluikende groen van het voorjaar nodigt uit om ontdekt te worden. Daarnaast heeft de omgeving van onze camping talloze bezienswaardigheden zoals authentieke dorpen, historische hunebedden en interessante musea zoals het Hunbedcentrum in Borger. Ook op onze camping zelf is van alles te beleven. Dankzij ons zwembad met schuifdak beleeft u ook bij minder goed weer veel waterpret. Kinderen leren spelenderwijs over de natuur bij het belevingspad en spelen met water en zand bij de spetterpoel. Geniet van eindeloos veel plezier in de voorjaarsvakantie bij De Norgerberg!

Dit mag u niet missen:

  Prachtige natuur
  Authentieke dorpen
  Vele wandel- en fietsroutes
  Historische hunebedden

Heerlijk overnachten in de natuur

Geniet van een ontspannen verblijf in de Drentse natuur! Tijdens uw voorjaarsvakantie zal het u aan comfort niet ontbreken. Overnacht op één van onze ruime kampeerplaatsen in het groen. Deze zijn optioneel te boeken met privé sanitair en/of een buitenkeuken of hottub voor extra luxe. Liever een huisje huren? Bij ons heeft u een ruime keuze uit aangename chalets en bungalows. Wanneer u graag bijzonder wilt overnachten kan dit in één van onze unieke boomhutten of hooikiepen. U kunt bij ons overnachten met een gezelschap van maximaal 12 personen. Uw hond is ook van harte welkom op al onze kampeerplaatsen en in een aantal accommodaties.

Ontdek de mogelijkheden:

 • Ruime kampeerplaatsen
 • Comfortabele bungalows
 • Stoere safaritenten
 • Unieke boomhutten
 • Bijzondere hooikiepen

Wat eerdere gasten ons vroegen:

🌱 Wat zijn leuke activiteiten in Drenthe in de voorjaarsvakantie?

Geniet van prachtige wandelingen en fietstochten door de Drentse heidevelden en bossen of ontdek de lokale gastvrijheid tijdens een bezoek aan een nabijgelegen dorp zoals Veenhuizen of Roden. Een andere tip is het Sprookjesmuseum in Zuidlaren.

🧖 Kan ik tijdens mijn vakantie gebruikmaken van privé wellness?

Jazeker! Maak uw voorjaarsvakantie helemaal compleet met een verblijf in een wellness bungalow. Hier beschikt u over een heerlijke privé sauna en/of hottub voor extra ontspanning.