1. Camping beoordeeld met 5 sterren
  2. Hooikiep in Drenthe voor 6 personen
  3. Volledig ingericht

Hooikiep huren in Drenthe

Op zoek naar een bijzonder vakantiehuis? Ontdek dan de hooikiepen in Drenthe op de Norgerberg. In dit vrijstaande vakantiehuisje kunt u met maximaal 6 personen bijzonder overnachten in een bosrijke omgeving. Gemoedelijk, Gastvrij, Genieten, de lijfspreuk van de Norgerberg. Dit is ook precies wat wij u in onze Hooikiepen willen laten ervaren. Dit unieke vakantiehuisje is niet alleen huiselijk ingericht, maar ook hebben we aan werkelijk alles gedacht om u een fantastisch verblijf te bezorgen. U ervaart veel comfort door o.a. de vaatwasser en u kunt heerlijk overnachten in de karakteristieke bedstee. De Hooikiep in Drenthe is gelegen op de camping dicht bij alle voorzieningen. Even net iets anders en leuk voor jong en oud!

Bekijk de hooikiep in Drenthe
 

6 pers. Hooikiep

Uw verblijf in een hooikiep in Drenthe

Weet u waar 'Hooikiep' vandaan komt? Hooikiep is de Drentse benaming voor hooiberg. Dit sfeervolle, bijzondere vakantiehuisje in Drenthe is gebouwd op een wel heel authentieke wijze. Vroeger werden de hooikiepen namelijk gebruikt voor de opslag van hooi, stro of koren. Vier houten palen droegen het rieten dak, dat omhoog en omlaag kon bewegen al naar gelang de hoeveelheid op te slaan voer. Nu dient het als een uniek vakantiehuisje waar u een onvergetelijke tijd kunt beleven. Het gevoel van de ouderwetse geborgenheid is namelijk bewaard gebleven en gecombineerd met de luxe van nu.

"In één woord geweldig!"

Het is gewoon een geweldige camping. Super mooi, alles netjes in orde en het personeel is super enthousiast en altijd bereid om je te helpen.
Bekijk meer beoordelingen
 

Bijzonder overnachten

Kiest u voor een hooikiep huren in Drenthe bij De Norgerberg, dan ervaart u een bijzondere overnachting! Plek voor max. 6 personen.

Waterpret gegarandeerd

Met goed en slecht weer genieten van veel waterpret? Dat kan bij De Norgerberg! Ons zwembad beschikt namelijk over een schuifdak.

Faciliteiten voor jong en oud

Vervelen is er niet bij tijdens uw vakantie in een hooikiep. Beleef veel pret met onze sport- en spelfaciliteiten en recreatie activiteiten.