• Geniet van extra lange weekenden
  • Kampeerplaatsen & accommodaties
  • Animatie & zwembad

Naar de camping met Hemelvaart en Pinksteren

Spendeer uw vrije dagen slim en geniet van een heerlijk lange vakantie met Hemelvaart en Pinksteren. De ideale gelegenheid voor een kampeervakantie kort voor de zomer. Maar met het Hemelvaart en Pinksteren arrangement op Camping de Norgerberg kunt u beide weekenden kamperen zonder tussendoor uw kampeerspullen op te ruimen. Zo kunt u pas echt optimaal genieten! Tijdens een vakantie met Hemelvaart en Pinksteren kunt u vele leuke uitstapjes maken in Drenthe. Maar dankzij onze ligging ook eenvoudig in Groningen of Friesland. Met wie geniet jij op Camping de Norgerberg?

 
 
 

Kampeerarrangement; Hemelvaart en Pinksteren 4 dagen onbewoond

Om optimaal te genieten van de vrije dagen met Hemelvaart en Pinksteren bieden wij u een speciaal kampeerarrangement aan waarbij u uw kampeermiddel 4 dagen onbewoond kunt laten staan. Dat scheelt inpakwerkzaamheden en betekent extra veel genieten! 

Het arrangement met Hemelvaart en Pinksteren is inclusief:
kampeermiddel, auto, douches, waterpunt op de plaats, 1 wificode, televisie, toeristenbelasting, milieutoeslag en 4 kWh stroom per dag. Bij normaal gebruik zou dit voldoende moeten zijn. Mocht u hier overheen komen, dan wordt dit achteraf aan u doorberekend.

(Let op, dit arrangement is 4 nachten onbewoond)

 

Faciliteiten en omgeving De Norgerberg

Kamperen op Camping de Norgerberg is met Hemelvaart en Pinksteren extra leuk. Het recreatieteam pakt groots uit en heeft weer diverse leuke, spannende en gezellige activiteiten bedacht voor jong en oud. En wanneer er even niets op het programma staat, is er voor de kinderen nog altijd wat te doen. De vele speeltoestellen zorgen voor uren speelplezier, om nog maar te zwijgen over het zwembad op de camping. Want zwemmen is uiteraard gratis voor onze gasten.

Niet alleen op de camping is een hoop te zien, te doen en te beleven, ook de omgeving heeft een hoop te bieden. Zo lenen de bossen zich voor uren wandel- en fietsplezier, zijn er gezellige terrasjes in Norg en hebben wij hele leuke er op uit tips naar musea en attractieparken in de regio.