• Weekendje weg naar Drenthe
  • Kampeerplaatsen & accommodaties
  • Animatie & zwembad

Een weekendje weg met Pinksteren

Pinksteren is het weekend bij uitstek om er even tussen uit te gaan. Even een lang weekend weg en tijd voor elkaar. En dat kan bij Camping de Norgerberg! Wij hebben aantrekkelijke arrangementen samengesteld zodat u met Pinksteren een paar dagen kunt genieten van de rust en de mooie omgeving in Drenthe. Komt u bij ons kamperen met Pinksteren of huurt u liever een comfortabele bungalow, chalet of bijzondere glampingaccommodatie? Vier het weekend weg met Pinksteren zoals u dat graag wilt!

 
 
 

Kamperen met Pinksteren

Pinksteren is de tijd van het jaar om heerlijk te gaan kamperen. Tijdens het lange weekend heeft u voldoende tijd om gebruik te maken van al onze faciliteiten en voor gezellige avondjes voor uw tent of caravan. Op al onze kampeerplaatsen beschikt u over de gewenste voorzieningen. Kiest u voor een kampeerplaats met privé sanitair? Dan hoeft u het sanitair niet met andere gasten te delen. Nog luxer wordt het wanneer u kiest voor een kampeerplaats met privé sanitair én een luxe buitenkeuken. Tijdens een lang weekend weg met Pinksteren zal u optimaal genieten bij Camping de Norgerberg in de kop van Drenthe!

Als u een kampeervakantie boekt met Pinksteren is dat inclusief:
kampeermiddel, auto, douches, waterpunt op de plaats, 1 wificode, televisie, toeristenbelasting, milieutoeslag en 4 kWh stroom per dag. Bij normaal gebruik zou dit voldoende moeten zijn. Mocht u hier overheen komen, dan wordt dit achteraf aan u doorberekend.

Vakantiehuis huren met Pinksteren

Wanneer u met de pinksterdagen een lang weekend weg wilt, heeft u bij de Norgerberg een ruime keuze uit accommodaties. En wel hele bijzondere accommodaties. Bijvoorbeeld de boswachtershut deze ligt verscholen in het bos, half onder de grond. Zo kunt u zo maar oog in oog komen te staan met een rondhuppelend konijntje wanneer u naar buiten kijkt. Of misschien zoekt u liever een bijzondere accommodatie met iets meer comfort. Dan adviseren wij de hooikiep of een bungalow. Deze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien om u een heerlijk ontspannen vakantie te bezorgen.

Als u een huisje boekt met Pinksteren is dat inclusief:
€1,75 toeristenbelasting en €1,40 milieutoeslag per persoon per nacht, schoonmaakkosten. Voor kinderen t/m 12 jaar wordt in de gemeente Noordenveld géén toeristenbelasting berekend.

 

Het recreatieteam staat klaar

Tijdens het pinkstervaartweekend organiseert het recreatieteam weer ontzettend veel ontzettend leuke activiteiten voor jong en oud. Er is geen tijd voor verveling, want ook als er even niets te doen is, zijn er nog vele speeltoestellen om op te spelen en vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen.

Er op uit met Pinksteren

In de directe omgeving kunt u de mooiste wandel en fietstochten maken om vervolgens bij terugkomst heerlijk te genieten op uw terras of veranda van een hapje en een drankje. Naast een wandel- of fietstocht door de bossen zijn er gezellige terrasjes in Norg en hebben wij hele leuke tips voor uitstapjes naar musea en attractieparken in de regio. Even ontspannen en helemaal tot rust komen, even tijd voor vakantie!