• Ruime kampeerplaatsen en accommodaties
  • Gezellige animatie en overdekt zwembad
  • In de bossen van Drenthe

Een weekendje weg met Pinksteren

Pinksteren is bij uitstek hét weekend om er even tussenuit te gaan. Een extra dag vrij, dus een extra lang weekend waarbij u écht tijd heeft voor elkaar. Bovendien geniet u van fijne voorjaarstemperaturen. Bij De Norgerberg kunt u met Pinksteren een paar dagen komen genieten van de rust en de mooie omgeving in Drenthe. Komt u bij ons kamperen met of huurt u liever een comfortabele bungalow, chalet of bijzondere glampingaccommodatie? Vier uw pinksterweekend zoals u dat graag wilt!

 

Vind uw ideale verblijf tijdens Pinksteren:

 
 

Kamperen in de natuur

Pinksteren is dé tijd van het jaar om heerlijk te gaan kamperen. De temperaturen lopen op en tijdens het lange weekend heeft u voldoende tijd voor gezellige avondjes voor uw tent of caravan. Op al onze kampeerplaatsen beschikt u over 4 kWh stroom per dag en een waterpunt. Voor extra comfort kiest u voor een kampeerplaats met privé sanitair. Nog luxer wordt het wanneer u kiest voor een kampeerplaats met een hottub of een buitenkeuken. Uw huisdier is ook welkom op al onze kampeerplaatsen!

 

Huur een gezellig huisje

Wanneer u met de pinksterdagen een lang weekend weg wilt, heeft u bij de Norgerberg de keuze uit unieke accommodaties. Zo kunt u kiezen uit diverse chalets en bungalows met opties voor een eigen sauna of hottub. Liever bijzonder overnachten? Ga dan voor een unieke boomhut, hooikiep of safaritent. Al onze accommodaties zijn sfeervol ingericht, u kunt hier met maximaal 12 personen verblijven. Uw hond is ook welkom in sommige accommodaties. Geniet van een onvergetelijk pinksterweekend in Drenthe!

 
 

Doen en beleven in de natuur van Drenthe

Tijdens het pinksterweekend organiseert het recreatieteam weer toffe activiteiten voor jong en oud. Daarnaast bieden wij speeltoestellen, een zwembad met een schuifdak, een spetterpoel en een belevingspad waar kinderen spelenderwijs leren over de natuur. In de omgeving van onze camping kunt u de mooiste wandel en fietstochten maken om bij terugkomst heerlijk te genieten van een hapje en een drankje op uw terras of veranda. Daarnaast vindt u gezellige terrasjes in Norg. Een dagje weg voor het hele gezin beleeft u bij Familiepark Nienoord of Sprookjeshof Zuidlaren. Even ontspannen en helemaal tot rust komen, dat is vakantie!

Onze tips voor uw pinksterweekend:

 
    Natuurplaats Norg (5 km)
    Familiepark Nienoord (13 km)
    Outdoor Klimpark Grolloo (28 km)
    Sprookjeshof Zuidlaren (20 km)
 
 

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

 

Hier zijn wij te vinden:

Dit vroegen andere vakantiegangers ons:

🚶 Welke wandelroutes vind ik in de omgeving?

In de omgeving van ons park vindt u diverse wandelroutes die u door de bossen en heidevelden van Drenthe leiden. Onder andere het Belevingspad en het Norgerholt zijn echte aanraders.

🏊 Is het zwembad geopend tijdens Pinksteren?

Ja, dankzij het schuifdak is ons zwembad het hele jaar door open. Zo beleeft u ook waterpret bij minder mooi weer. Ons zwembad is heerlijk verwarmd tot 29 graden en voor de kleintjes hebben we een pierenbadje.