• Lang weekend weg naar Drenthe
  • Kampeerplaatsen & accommodaties
  • Talloze wandel- en fietsroutes

Een lang weekend weg tijdens Hemelvaart

Hemelvaart is bij uitstek het weekend om ertussenuit te gaan. Even een weekendje weg waarin u de tijd heeft voor elkaar. Bij De Norgerberg hebben we een aantrekkelijk arrangement samengesteld zodat u met Hemelvaart een paar dagen kunt genieten van de rust en de mooie omgeving in Drenthe. En dat voor een vaste lage prijs! Verblijf op een van onze ruime kampeerplaatsen met optie voor eigen sanitair of in een unieke accommodatie en verken de natuurrijke omgeving. Een onvergetelijke Hemelvaart beleef je in het bosrijke Drenthe!

 
 
 

Vind uw ideale verblijf tijdens Hemelvaart:

 

Ervaar het echte kampeergevoel

Hemelvaart is dé tijd van het jaar om heerlijk te gaan kamperen. Op al onze kampeerplaatsen beschikt u over 4kWh stroom per dag en een waterpunt. Voor extra gemak kiest u voor een kampeerplaats met privé sanitair. Nog comfortabeler wordt het wanneer u kiest voor een kampeerplaats met een luxe buitenkeuken. Optimaal genieten van een lang weekendje weg met Hemelvaart doet u bij Camping de Norgerberg in de kop van Drenthe!

 

Huur een comfortabel huisje

U heeft bij De Norgerberg een ruime keuze uit unieke accommodaties. Zo bieden wij naast onze comfortabele bungalows en chalets ook bijzondere hooikiepen, boomhutten en safaritenten. Onze accommodaties zijn sfeervol ingericht en bieden plaats aan maximaal 12 personen. Voor nog meer luxe tijdens het hemelvaartweekend boekt u een huisje met privé wellness zoals een sauna of hottub. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht op het bos.

 
 

Verken de bosrijke omgeving van onze camping

Tijdens het Hemelvaartweekend organiseert het recreatieteam weer ontzettend veel leuke activiteiten voor jong en oud. Daarnaast bieden wij een zwembad met schuifdak, uitdagende speeltoestellen, een spetterpoel en een uniek belevingspad. In de directe omgeving kunt u de mooiste wandel- en fietstochten maken om bij terugkomst heerlijk te genieten van een hapje en een drankje op uw terras of veranda. U vindt ook gezellige terrasjes in Norg. Voor een gaaf uitstapje voor het hele gezin kunt u terecht bij Natuurplaats Norg of Outdoor Klimpark Grolloo. Even ontspannen en helemaal tot rust komen; dat is vakantie!

Onze tips in de omgeving:

 
    Natuurplaats Norg (5 km)
    Klimpark Grolloo (28 km)
    Familiepark Nienoord (13 km)
    Sprookjeshof Zuidlaren (20 km)
 
 

Bekijk eerst de prijzen en beschikbaarheid

 

Hier zijn wij te vinden:

Dit vroegen eerdere vakantiegangers ons:

🚲 Welke fietsroutes liggen er in de omgeving?

Hemelvaart is dé tijd van het jaar om eropuit te trekken op de fiets. Volg de mooiste fietsroutes langs Norg, Veenhuizen, Roden of proef de heerlijkste streekgerechten tijdens de Boerderijroute. Op onze camping verhuren wij diverse (elektrische) fietsen, bakfietsen en kinderfietsen.

🐕 Kan ik mijn hond ook meenemen?

Jazeker, uw hond is van harte welkom op al onze kampeerplaatsen en in een aantal van onze accommodaties. Geeft u bij het reserveren even aan dat uw viervoeter meekomt? Dan zorgen wij voor een geschikt verblijf!