De Norgerberg
Zwembad
Zwembad
Zwembad

Zwembad

Op het park

Zwembad met schuifdak

Kom heerlijk een paar baantjes zwemmen in het zwembad op De Norgerberg om de dag te beginnen.  Zwemmen, spetteren en bommetjes maken hoort natuurlijk bij vakantie vieren! Wij hebben een eigen zwembad met schuifdak. Hierdoor zwemt u bij slecht weer binnen, maar met mooi weer hebben we een heerlijk buitenbad met ligweide. Ons zwembad is zowel in de zomer als in de winter verwarmd tot 29 graden. 

 

Spetteren en spelen in het kinderzwembad

Natuurlijk is er naast het zwembad van 17 bij 7 meter ook een pierenbadje waar de allerkleinsten heerlijk kunnen spetteren. Dat niet alleen, want er is voor de kleintjes een heuse trekker met kinderkar in het water geplaatst waar ze op kunnen klimmen en vanaf kunnen glijden.

Temperatuur zwembad

Geniet van aangename warmte in ons zwembad. Het water bereikt een constante temperatuur van 29 á 30 graden, dankzij een milieuvriendelijke houtgestookte kachel die houtsnippers verbrandt. Waag een plons in het zwembad waar het zwembadwater altijd minimaal 29 graden is!

100% ontspannen

Vanaf het terras bij de kantine heeft u zicht op het zwembad, dus heeft uw zoon of dochter zijn of haar zwemdiploma, maar houdt u toch graag een oogje in het zeil. Doe dat dan heerlijk relaxed vanaf het terras met een koel drankje, terwijl u geniet van de gemoedelijke sfeer. 

Kom je bij ons zwemmen?

Het zwembad kan alleen door gasten van de Norgerberg gebruikt worden. Sta je bij ons op het park, verblijf je in een huisje of ben je een paar dagen op bezoek dan ka je gebruik maken van het zwembad. 

Ontdek alle faciliteiten van de Norgerberg

Meer Op het park