De Norgerberg
Snackbar en Kantine

Snackbar & kantine

Op het park

Kantine en snackbar

Ontspan in onze kantine met drankjes, spelletjes en vermaak je met een potje poolen, airhockey en meer. De snackbar biedt een snelle hap en de lekkerste frietjes. Daarnaast vind je hier ook onze "hoge noodwinkel". Hier vind je de meest voorkomende boodschappen, maar ook de 'vergeten' tandenborstel. Genieten van een drankje of hapje kan vanaf het terras met uitzicht op de speeltuin en het zwembad.

Lees meer over onze snackbar, kantine en de openingstijden. 

Snackbar

Na een gezellige vakantiedag of een leuk uitstapje kunnen wij ons voorstellen dat je trek hebt. Voor een snelle hap, de lekkerste frietjes of heerlijke kwaliteit snacks, kun je terecht in onze snackbar. 

 💡 Tip van Jakob: bestel deze zomer een Kidsbox in de snackbar. Gevuld met friet, een snack, saus en een leuke verrassing!

Natuurlijk kan een lekker ijsje niet ontbreken  tijdens de vakantie. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een écht Norgerberg ijsje, softijs, milkshakes of waterijsjes. 

Op ons terras, met uitkijk op de speeltuin en zwembad, geniet je van een lekker verkoelend drankje of een warme chocomelk met slagroom bij onze terrasheaters. Zo kunnen de kinderen lekker hun gang gaan en kan jij een oogje in het zeil houden.. ideaal toch! 

Kantine

Onze kantine is een echte huiskamer geworden. Hier kunt u genieten van een drankje bij de haard of gezellig een spelletje spelen. Ook is hier een pooltafel, tennistafel, kun je een potje airhockeyen en vind je in de bibliotheek een groot aanbod aan boeken en spellen die je kunt lenen.  

Openingstijden

Van april t/m oktober
ma t/m vr van 17:00 tot 19:00 
zaterdag van 11:00 tot 20:00
zondag van 11:00 tot 19:00
Schoolvakanties van april t/m oktober 
dagelijks van 11:00 tot in ieder geval 20:00
Van november tot april
vrijdag van 17:00 tot 19:00
zaterdag van 11:00 tot 19:00
zondag van 11:00 tot 17:00 
Schoolvakanties van november tot april
ma t/m vrijdag van 17:00 tot 19:00
zaterdag en zondag van 11:00 tot 19:00

Ontdek alle faciliteiten van de Norgerberg

Meer Op het park