De Norgerberg

Agenda Bospaviljoen

Agenda  Bospaviljoen de Norgerberg

Wij organiseren regelmatig events! Dit kan een thema buffet zijn, een walking diner- of lunch met collega-ondernemers uit Norg, een fair en ga zo maar door. Via deze pagina mist u niets meer!

Aankomende events:

12 april: Ladies night
Op 12 april organiseren wij een ladies night! Een gezellige avond vol modeshows, workshops en leuke kraampjes.

Meer info en aanmelden? Klik dan hier!

Walking diner: 18-4, 13-6 en 19-9

Een culinaire samenwerking met Grand Café Hotel Karsten en Norgerhout waarbij u kunt genieten van een heerlijk 3-gangen diner en tussendoor lekker kunt uitbuiken door een stukje te wandelen. Starten kan tussen 16.30 en 18.30 uur. De startlocatie is wisselend. 

Kosten: €40,00 p.p.

Reserveer hier ovv walking diner 

31 oktober 2024 ; Herfstavond op de Norgerberg
Elk jaar organiseren wij op de Norgerberg weer een gezellige herfstavond! Geniet van gluhwein bij het kampvuur en van lekker eten bij één van de foodtrucks. 

Meer info en aanmelden? Klik dan hier!

Marshmallows roosteren & popcorn poppen

Vuurkorf op ons terras, marshmallows spiezen en roosteren maar! In de weekeinden van de kerstvakantie en voorjaarsvakantie bieden wij op zaterdag en zondag kids de mogelijkheid om marshmallows te roosteren en popcorn te poppen.

Januari: Stamppot-schuif-maar-aan
Traditiegetrouw organiseren wij in janauri een een 'stamppot-schuif-maar-aan' buffet. Soep om mee te starten, meerdere soorten stamppot en vlees en een heerlijk dessert! Aanschuiven bij elkaar mag maar hoeft natuurlijk niet ;-). Je bent welkom vanaf 17:00 uur, en je kunt tot uiterlijk 18:30 uur arriveren.

Kosten en datum: volgt

ladies night
 
Marshmellow
 
Burger night
 
Buffet