De Norgerberg
sanitair

Sanitair

Op het park

Comfortabel sanitair bij de Norgerberg

Bij Camping de Norgerberg staat comfort en hygiene hoog in het vaandel. Daarom doen wij er alles aan om uw bezoek aan onze camping zo goed mogelijk te laten verlopen. Lees meer over onze sanitairgebouwen en privé-sanitair. 

Privé- Sanitair

Liever een eigen sanitair-unit tijdens uw kampeervakantie bij Camping de Norgerberg. Wij beschikken over meerder kampeerplaatsen met privé-sanitair. 

Onze luxe kampeerplaatsen zijn voorzien van een privé sanitair-unit met toilet, wastafel en douche. Uiteraard is er ook een water- en elektrapunt aanwezig.

💡 Tip van Dominique: het ultieme glamping gevoel ervaren? Kies dan voor een kampeerplaats met privé-sanitair én buitenkeuken! 

Sanitairgebouw

Dat het sanitair voldoet aan moderne en hygiënische eisen is voor ons vanzelfsprekend. Dat gezelligheid en verwennerij ook in het sanitair thuis kunnen horen dat ervaart u op "de Norgerberg". Binnen in de centrale hal vindt u de afwasplaatsen. Aparte dames- en herenafdelingen met wascabines, douches, föhn, toiletten en wastafels met warm en koud water. U kunt ook gebruik maken van de familiebadkamers voor nog meer privacy. De mindervalidebadkamer zorgt ervoor dat een ieder zich welkom voelt.

*Het sanitairgebouw is geopend van april t/m oktober.

Sauna

Kom volledig tot rust tijdens jouw kampeervakantie in onze sauna! In het grote sanitairgebouw staat de Finse sauna al voor je klaar. Met het tegoed op de Norgerbergpas kan er onbezorgd worden genoten van één uur sauna per keer. 

Laad je Norgerbergpas op bij de receptie en het genieten kan beginnen. 

Bubbelbad 

In het grote sanitairgebouw bevindt zich een bubbelbad. Kom volledig tot rust tijdens je vakantie! Het bubbelbad is geopend van april t/m oktober en kan gebruikt worden met onze Norgerbergpas. Deze ontvang je bij aankomst. Zorg dat er tarief op de pas staat en dan is het alleen nog maar ontspannen! 

Wasserette 

Vieze kleding of wil je met schone kleding weer naar huis? In het grote sanitairgebouw is een wasserette aanwezig. Hier vind je wasmachines, een droger en strijkgelegenheden. 

 

Ontdek alle faciliteiten van de Norgerberg

Meer Op het park