• Glamorous kamperen in Drenthe
  • Unieke accommodaties
  • Geschikt voor 2 tot 6 personen

Glamping in Drenthe

Glamorous kamperen in het dorp Norg, in het hart van de Drentse natuur? Dat is glamping in Drenthe bij De Norgerberg. Lijkt u dit wel wat? Groot gelijk, want glamping is hip! Vakantiegangers combineren steeds vaker de gemoedelijkheid van een camping met de luxe van een vakantiehuisje. Bij ons kunt u in alle rust bijzonder overnachten in een knusse Hooikiep, stoere Boomhut of luxe Safaritent. Dat in combinatie met onze 5-sterren gastvrijheid maakt glamping in Drenthe bij De Norgerberg wel érg aantrekkelijk. Wij doen er alles aan om u in de watten te leggen tijdens uw glamping vakantie in Drenthe.

Ons glamping aanbod in Drenthe ↓

Glamping in Drenthe: Hooikiep, Boomhut & Safaritent

Glamping in Drenthe in een luxe Hooikiep, dat doet u bij De Norgerberg! De Hooikiep biedt het tiny house principe. Gezellig, knus, gemoedelijk, maar ook luxe met onder andere een combi-oven, vaatwasser en massagedouche. Gaat u liever voor glamping in Drenthe in een stoere Boomhut? Hoog en droog overnachten tussen de takken, hoe gaaf is dat? Onze Boomhutten zijn geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen. Ten slotte kunt u terecht in onze Safaritenten, de klassieke manier van glamping in Drenthe. Vergeet gedoe met stokken, tentdoeken en haringen. Nee, de tent staat compleet ingericht voor u klaar. Tip: de Deluxe Safaritent beschikt zelfs over een eigen badkamer!

Glamping in Drenthe bij De Norgerberg

💚 Luxe Hooikiep voor 6 personen

💚 Stoere Boomhut voor 4 personen

💚 Safaritenten voor 4 personen

💚 Midden in de natuur van Norg

💚 Perfect voor jonge gezinnen

 

Glamping in Drenthe met zwembad en méér

Gemoedelijk, gastvrij, genieten: dat is glamping in Drenthe bij De Norgerberg! Op onze 5-sterren camping ervaart u de gemoedelijke sfeer en staan wij altijd voor u klaar, waardoor u 100% geniet van uw welverdiende vakantie! Tijdens uw glamping vakantie in Drenthe maakt u onbeperkt gebruik van de faciliteiten op onze camping. Op ontdekkingsreis door het bos, waterpret in ons zwembad, knutselen met onze Pretmakers in de vakantieperiodes, naar hartenlust spelen in de vele speeltuintjes en aanmodderen in de spetterpoel: uw kinderen vermaken zich zeker! En u? U geniet van een hapje en een drankje bij het Bospaviljoen of ontspant in de sauna of het bubbelbad. 

Zwembad met schuifdak

Dankzij het schuifdak geniet u bij goed en slecht weer van waterpret. Voor de kleintjes is er een apart pierenbadje!

Op avontuur in de natuur

De omgeving van Norg is prachtig! Ontdek bijvoorbeeld het Struin & Duin belevingsbad, een educatief uitstapje voor jong en oud.

Fietsprovincie Drenthe

Onze tip? Natuurgebieden Fochteloërveen, Noorscheveld en Norgerholt! Op onze camping kunt u fietsen huren.