1. Stoer overnachten in het bos
  2. Max. 2 volwassenen en 2 kinderen
  3. Gebruik sanitairgebouw met wellness

Boomhut huren in Drenthe

Op een unieke manier overnachten? Bij De Norgerberg kunt u "de Boominn"! Kom natuurlijk maar vooral avontuurlijk kamperen en huur een boomhut in Drenthe op onze 5-sterren camping. Kies voor een stoer weekend kamperen en ga op trektocht door het mooie Drenthe. Maak lange tochten en ga actief op verkenning. Een stevige hap, een spelletje doen en dan... tussen de takken, hoog en droog overnachten. En weer thuis... iedereen de verhalen vertellen van dit spannende avontuur. Kun je ook niet langer wachten? Vier uw vakantie in een boomhut in Drenthe!

Bekijk de boomhut in Drenthe
 

Boomhut

Overnachten in een boomhut in Drenthe

Hoe uw boomhut overnachting in Drenthe eruit ziet? Avontuurlijk, maar ook met diverse gemakken zodat u onbezorgd kunt genieten van uw vakantie. Zo is de boomhut geschikt voor maximaal 4 personen, specifiek voor 2 volwassen en 2 kinderen, beschikt u over twee bedden en een eigen kitchenette. In het nabijgelegen sanitairgebouw kunt u gebruik maken van de douches, föhn, toiletten en wastafels. Beleef een unieke glamping ervaring en huur een boomhut in Drenthe! Wedden dat u en uw kinderen niet meer weg willen?

"Aanrader!"

We hebben het ontzettend fijn gehad! De camping is erg mooi aangelegd, netjes, wordt goed bijgehouden. Het sanitair wordt de hele dag goed schoongehouden.
Bekijk meer beoordelingen
 

Zwempret gegarandeerd

Wij beschikken over een zwembad met een schuifdak. Bij slecht weer zwemt u binnen en met mooi weer hebben we een heerlijk buitenbad.

Luxe sanitaire voorzieningen

Ons sanitairgebouw wordt goed schoongehouden en is voorzien van douches, föhn, toiletten, wasbakken én kindersanitair.

Acitviteiten voor jong en oud

U en uw kinderen hoeven zich nooit te vervelen dankzij onze gave recreatie activiteiten en sport- en spelfaciliteiten.