• Sfeervolle bungalow voor 2 personen
  • 5-sterren vakantiepark
  • Midden in de natuur van Drenthe

Huisje huren in Drenthe met 2 personen

Er even tussenuit met uw partner, broer, zus, vriend of vriendin? Dan is een huisje huren in Drenthe met 2 personen een uitstekend plan! Bij De Norgerberg, ons 5-sterren park waar gastvrijheid voorop staat, kunt u een authentieke en monumentale 2-persoons bungalow huren. Het unieke? Het vakantiehuis is gebouwd onder architectuur van de Amsterdamse School en beschikt over bijzondere details. Laat u verrassen door alle hedendaagse gemakken en geniet op een bosrijke locatie op het park! Extra fijn: u maakt onbeperkt gebruik van onze faciliteiten, zoals het zwembad en het restaurant.

Ons 2-persoons vakantiehuisje in Drenthe ⬇️

2 pers. Bungalow Monumentaal

 
 

Liever wat meer ruimte? ⬇️

 

Vakantiehuisje in Drenthe voor 2 personen

Ons 2-persoons vakantiehuisje in Drenthe is dé plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers. De bungalow voor 2 personen bevindt zich namelijk midden in het bos en biedt een adembenemend uitzicht op de natuur van Norg. Neem plaats op het schommelbankje op de veranda en droom weg bij het geluid van tjilpende vogels. Waar u ook naar buiten kijkt, u ziet altijd konijntjes huppelen en eekhoorntjes spelen. Door de kleinschalige en gemoedelijke opzet van ons park ervaart u optimale privacy en rust. Puur genieten in een vakantiehuisje in Drenthe voor 2 personen bij De Norgerberg!

Uw 2-persoons bungalow:

 
  • Sfeervolle woonkamer met tv
  • Open keuken met koelkast en combi-oven
  • Slaapkamer met twee boxspringbedden
  • Badkamer met regendouche
  • Veranda met schommelbankje
 

2-persoons vakantiehuisje in Drenthe bij De Norgerberg

Gemoedelijk, gastvrij, genieten - Dat is waar wij voor staan. Wij doen er alles aan om u volledig in de watten te leggen. Benieuwd? Kom eens een huisje huren in Drenthe met 2 personen, want onze 5-sterren gastvrijheid kunt u het beste zelf ervaren! Tijdens uw verblijf maakt u dan ook onbeperkt gebruik van onze faciliteiten. Zoek verkoeling in het zwembad, schuif aan bij ons paviljoen of huur een fiets en ontdek dé fietsprovincie bij uitstek. Maak kennis met de natuur en cultuur in de driehoek Drenthe, Groningen en Friesland. Tip: bezoek Assen op slechts 16 km van uw vakantiehuisje in Drenthe voor 2 personen. 

Zwembad met schuifdak

Dankzij het schuifdak geniet u in de zomer én in de winter van waterpret. In de zomer is het heerlijk vertoeven op de ligweide.

Kantine & Snackbar

Geen zin om te koken? Schuif aan bij onze horeca en laat u verrassen met een lekkere maaltijd. Voor een makkelijke hap is onze snackbar perfect.

Midden in de Drentse natuur

Wandelen en fietsen? Daar is de omgeving van Norg hét uitgelezen gebied voor. Ontdek het Struin & Duinpad in het naastgelegen bos.