De Norgerberg
wellness

Pure ontspanning tijdens een wellness vakantie

 • Ruime bungalows en kampeerplaatsen
 • Met eigen sauna en/of hottub
 • In de rustgevende natuur van Drenthe

Privé wellness in de Drentse natuur

Wanneer u overnacht bij de Norgerberg geniet u volop van een perfect vakantieverblijf op een prachtige locatie in de Drentse bossen. Geniet van uw privé wellness direct naast uw bungalow of kampeerplaats. In uw eigen sauna of hottub heeft u vrij uitzicht over de bosrijke omgeving. Onze unieke wellness huizen voor maximaal 12 personen zijn sfeervol ingericht en stralen een gemoedelijke sfeer uit. Geniet van de gezonde boslucht op het terras of ontspan bij het gezang van de vogels en het geluid van de ruisende bomen. U komt helemaal tot rust tijdens een wellness vakantie!

Rust en wellness: overnachten bij De Norgerberg

Kom helemaal tot rust in een van onze heerlijke wellness huisjes! U heeft de keuze uit diverse bungalows voor 6 tot maximaal 12 personen. Deze zijn compleet en gezellig ingericht en beschikken over aangename wellness faciliteiten. Wat dacht u van een eigen sauna waar uw spieren volledig zullen ontspannen of een hottub waar u uw hoofd even helemaal leeg kunt maken? Wij bieden ook luxe kampeerplaatsen waar u kunt ontspannen in een privé hottub. Verminder uw stress en verbeter uw bloedsomloop, slaapkwaliteit en huidverzorging. Een zorgeloze vakantie ervaart u in de rustgevende bossen van Drenthe bij De Norgerberg!

Voordelen van een wellness vakantie:

  Stressvermindering
  Verbetering van de bloedsomloop
  Ontspanning van spieren
  Huidverzorging
  Verbetering van de slaapkwaliteit

Boek hier uw wellness vakantie:

Onze tips voor uw wellness vakantie

Tijdens uw vakantie bij De Norgerberg zal het u aan vermaak niet ontbreken. Vanuit uw luxe wellness huisje of vanaf uw kampeerplaats kunt u gebruikmaken van onze uitgebreide faciliteiten voor jong en oud. Plons in het zwembad met schuifdak, doe mee met de activiteiten van het recreatieteam of struin langs het unieke belevingspad. Maak ook een prachtige wandeling door de ongerepte natuur van Drenthe. Vele oerbossen, heidevelden en authentieke dorpjes nodigen uit om ontdekt te worden. Na een lange dag kunt u heerlijk ontspannen in uw eigen sauna of hottub. Dat klinkt toch als een heerlijke vakantie?!

Onze uitstekende faciliteiten:

 • Zwembad met schuifdak
 • Uitdagende speeltuinen
 • Animatie in de schoolvakanties
 • Belevingspad
 • Spetterpoel

Dit vroegen eerdere gasten ons:

🧖 Welke wellness faciliteiten zijn aanwezig?

Onze wellness bungalows en kampeerplaatsen zijn voorzien van een heerlijke privé sauna of een luxe hottub. Dat is ultiem genieten vanuit uw eigen vakantiehuis of vanaf uw kampeerplek met een schitterend uitzicht op het bos.

🧒 Is jullie camping ook geschikt voor kinderen?

Jazeker! Terwijl de ouders genieten in de wellness voorzieningen kunnen de kinderen zich urenlang vermaken in ons zwembad, bij de spetterpoel, in de speeltuin of met het animatieteam in de schoolvakanties.