• Bungalows & glamping accommodaties
  • Luxe kampeerplaatsen met privé sanitair
  • Geweldige omgeving
  • Genieten in het zwembad

Kamperen in het voorseizoen op Camping de Norgerberg

De eerste zonnestralen breken door, de krokussen en narcissen komen weer langzaam op, de bomen worden weer groen en dan is het weer tijd voor vakantie! Het voorseizoen is een prachtige tijd van het jaar om te komen kamperen op Camping de Norgerberg.

Met een voorseizoen arrangement* kunt u maar liefst van maart tot medio juni kamperen en genieten van de prachtige natuur van Drenthe. Maak de mooiste wandelingen en fietstochten door de Drentse bossen en ontdek de schoonheid van Drenthe in het voorseizoen.

*Let op: het voorseizoen arrangement is helaas niet meer beschikbaar, maar u kunt natuurlijk nog wel een weekend/midweek/week komen genieten gedurende het voorseizoen

 

 

Aantrekkelijk arrangement in het voorseizoen

Camping de Norgerberg heeft een aantrekkelijk arrangement samengesteld waarbij u maar liefst 2,5 maand kunt komen kamperen tegen een zeer voordelige prijs. Daarbij kunt u ook gebruik maken van alle goede faciliteiten op het park. Om er een paar te noemen, wat dacht u van verwarmd sanitair met wellness faciliteiten, verse broodjesservice, een uitstekend restaurant en gratis zwemmen in het zwembad op de camping. Klinkt dat goed? Boek dan direct een kampeerplaats in het voorseizoen geniet van de prachtige omgeving in het voorjaar!

 

Ontdek Drenthe vanaf Camping de Norgerberg

Camping de Norgerberg ligt in de prachtige provincie Drenthe met veel bossen en heide, maar ook gezellige dorpen en steden. Met ruim 1.000 kilometer aan fietspaden is Drenthe dan ook de fietsprovincie bij uitstek. Direct langs de camping loopt een fietspad wat leidt door de bossen waar u de mooiste wandel- en fietstochten kunt maken.