• Pasen in de kop van Drenthe
  • Kamperen, ook met priv√© sanitair
  • Overdekt zwembad

Vier Pasen bij ons in Drenthe

Bij Camping de Norgerberg is het heerlijk vertoeven tijdens een weekend weg met Pasen. Iedereen is op zijn paasbest. De paaseieren liggen verstopt, komen jullie ook zoeken? Tijdens uw paasweekend weg in Drenthe heeft u bij ons de keuze uit kamperen of een huisje huren. Kamperen kan op comfortabele kampeerplaatsen met diverse voorzieningen. Ook kunt u kiezen voor een kampeerplaats met privé sanitair. Wanneer u een vakantiehuis met Pasen zoekt heeft u de keuze uit een glampingaccommodatie, chalet of bungalow. Geniet van een weekendje weg met Pasen!

 
 
 

Kamperen met de Paasdagen

Het kampeerseizoen is net begonnen, de caravan kan uit de winterstalling gehaald worden en de kampeerspullen van zolder. Het is tijd om er even lekker tussen uit te gaan. Wij hebben een paar hele aantrekkelijke paasarrangementen samengesteld. 

Als u komt kamperen tijdens Pasen is dat inclusief:
kampeermiddel, auto, douches, waterpunt op de plaats, 1 wificode, televisie, toeristenbelasting, milieutoeslag en 4 kWh stroom per dag. Bij normaal gebruik zou dit voldoende moeten zijn. Mocht u hier overheen komen, dan wordt dit achteraf aan u doorberekend.

Vakantiehuis huren met Pasen

Wij hebben een paar hele aantrekkelijke paasarrangementen samengesteld, waarbij u kunt kiezen uit diverse verhuuraccommodaties. Het is tijd voor vakantie!

Als u een huisje huurt tijdens Pasen is dat inclusief:
Toeristenbelasting, milieutoeslag per persoon per nacht en schoonmaakkosten. Voor kinderen t/m 12 jaar wordt in de gemeente Noordenveld géén toeristenbelasting berekend.