• Bungalows & glamping accommodaties
  • Luxe kampeerplaatsen met privé sanitair
  • Geweldige omgeving
  • Genieten in het zwembad

Vakantie op de Norgerberg in de maand september of oktober

Hier klopt het "groene hart" van Drenthe, warm en gemoedelijk, voor actieve vakantiegangers en individuele rustzoekers, voor alle leeftijden en in alle seizoenen. 5-sterren camping "de Norgerberg", biedt u een ontspannen verblijf in de nazomer op een plaats waar de stilte vaak hoorbaar is en die toch op loopafstand ligt van het authentieke brinkdorp Norg, gelegen in de driehoek Drenthe, Groningen en Friesland.

Kom gemoedelijk, gastvrij Genieten in de nazomer op onze Camping in Drenthe!

 

⛺️ Voordelig weg arrangement:  van 4 september tot 13 oktober kampeert u voor € 25,- per nacht, bij een verblijf 4 nachten of langer. Het arrangement is inclusief 4kWh stroom per dag en exclusief de gemeentelijke heffingen.

 

Ontdek de Norgerberg

Deze gezellige familiecamping, aan de rand van het schilderachtige brinkdorp Norg, met zijn gezellige terrasjes, funshop winkeltjes en galerietjes, wordt omringd door heidevelden, zandverstuivingen, naald- en loofbossen. Het afwisselende landschap nodigt uit voor boeiende ontdekkingen in de rijke natuur. Te voet, fietsend, misschien wel op skeelers, te paard, met een huifkar of met de auto.