• Prachtige omgeving; Kop van Drenthe
  • Kamperen, ook met privé sanitair
  • Stoere en luxe accommodaties
  • Binnen- en buitenzwembad in 1

Meivakantie vieren in Drenthe op de Norgerberg

De zomer is bijna in aantocht, de narcissen staan volop in bloei, de vakantiekriebels beginnen weer te komen.. Geniet dan van een heerlijke vakantie op Camping de Norgerberg!

De pretmakers hebben leuke activiteiten in petto
Onze pretmakers zijn er helemaal klaar voor, we hebben weer hele leuke activiteiten gepland in de meivakantie. Reserveer direct een plekje op de camping of huur een accommodatie en vier de meivakantie op Camping de Norgerberg!

 
 
 

Kamperen in de meivakantie

Heerlijk kamperen in Drenthe tijdens de meivakantie! De nachten zijn net wat minder koud en de dagen net wat warmer! Tijd om te genieten van een kampeervakantie. Plaats uw tent, caravan of vouwwagen op een van onze comfort kampeerplaatsen of kies voor een plek met privé sanitair.

Als u een kampeervakantie boekt in de meivakantie is dat inclusief:
kampeermiddel, auto, douches, waterpunt op de plaats, 1 wificode, televisie, toeristenbelasting, milieutoeslag en 4 kWh stroom per dag. Bij normaal gebruik zou dit voldoende moeten zijn. Mocht u hier overheen komen, dan wordt dit achteraf aan u doorberekend.

Vakantiehuis huren in de meivakantie

Geniet van een vakantie in een chalet, boswachtershut, bungalow of hooikiep. Alle accommodaties zijn van alle gemakken voorzien om u een heerlijke meivakantie te bezorgen.

Als u een huisje boekt in de meivakantie is dat inclusief: Toeristenbelasting, milieutoeslag per persoon per nacht en schoonmaakkosten. Voor kinderen t/m 12 jaar wordt in de gemeente Noordenveld géén toeristenbelasting berekend.