De Norgerberg

Herfstvakantie Drenthe

  • Kleurrijke herfst in Drenthe
  • Kampeerplaatsen & accommodaties
  • Overdekt & verwarmd zwembad

Herfstvakantie in Drenthe

Wat is er lekkerder dan in de herfstvakantie door de kleurrijke bossen te struinen? Lekker door de kleurrijke bossen van Norg struinen natuurlijk! Trakteer uzelf in de herfstvakantie op een vakantie naar het gezelligste vakantiepark van Drenthe: Camping de Norgerberg! Laat u verrassen door de natuur gehuld in rode, oranje en bruine tinten tijdens de herfstvakantie in Drenthe. Naast een ontdekkingstocht in de natuur biedt de herfstvakantie ook de ideale gelegenheid voor een bezoekje aan een museum, bioscoop of indoorspeeltuin. Weet u al met wie u geniet van de herfstvakantie in Drenthe bij De Norgerberg?

Kamperen in de herfstvakantie

Het einde van het kampeerseizoen nadert, maar in de herfstvakantie is het nog mogelijk om een weekend, midweek of week te komen kamperen. Nog even genieten van de kampeersfeer op de camping, de laatste keer voordat de caravan de winterstalling in gaat, gewoon nog heel even tijd voor vakantie.

Als u een kampeervakantie boekt in de herfsvakantie is dat inclusief:
kampeermiddel, auto, douches, waterpunt op de plaats, 1 wificode, televisie, toeristenbelasting, milieutoeslag en 4 kWh stroom per dag. Bij normaal gebruik zou dit voldoende moeten zijn. Mocht u hier overheen komen, dan wordt dit achteraf aan u doorberekend.

Huur een huisje in de herfstvakantie

Huur een boswachtershut, chalet of hooikiep in de herfstvakantie en geniet van alle gewenste luxe en comfort tijdens uw vakantie. Kom tot rust in de Drentse bossen en beleef veel plezier op De Norgerberg in de herfstvakantie.

Als u een huisje boekt in de herfstvakantie is dat inclusief:
€1,75 toeristenbelasting en €1,40 milieutoeslag per persoon per nacht, schoonmaakkosten. Voor kinderen t/m 12 jaar wordt in de gemeente Noordenveld géén toeristenbelasting berekend.

Faciliteiten en omgeving van De Norgerberg

De faciliteiten op de camping zijn uitstekend. Het sanitair gebouw is niet zomaar een sanitair gebouw, het is zeer luxe en compleet uitgerust zodat u warm en comfortabel kunt douchen. Tevens kunt u een duik maken in ons zwembad, door het schuifdak kunt u hier ook met herfstachtig weer heerlijk overdekt zwemmen. Ook is het mogelijk om na een lange boswandeling of fietstocht tot rust te komen in de sauna of jacuzzi. Even helemaal ontspannen. Wanneer komt u voor uw herfstvakantie naar Drenthe?