Kom langs tijdens onze Open Dag

Ontdek de charme van Camping De Norgerberg tijdens onze Open Dag! Verken onze prachtige accommodaties, geniet van het groene, Drentse landschap en maak kennis met ons gastvrije team. Ontdek het ideale vakantieverblijf voor jou en je gezin.

Of je nu een kampeerliefhebber bent of liever kiest voor comfortabel glamping, op onze Open Dag krijg je de kans om alle mogelijkheden te verkennen. Kom langs, ontmoet ons team en laat je verrassen door de charme van Camping De Norgerberg. De deuren staan open – beleef samen met ons een voorproefje van jouw perfecte vakantie!

Meer weten of heb je vragen?

 

Open Camping Dag

Op zaterdag 6 april 2024 doen wij mee aan de Open Camping Dag! De lente is begonnen en jij bent welkom! Tijdens deze feestelijke dag staat de koffie klaar, het gras is gemaaid en we vinden het leuk om kennis te maken. Er doen honderden campings mee. Samen openen we het kampeerseizoen! Aanmelden is gratis, kijk voor deelnemende campings op www.opencampingdag.nl 

 
    Elke zaterdag en zondag
    Op eigen gelegenheid
    Gratis kopje koffie of thee
    Speciale Open Dag lunch bij het Bospaviljoen
Open Camping Dag 2024
 
 

Ga op ontdekkingsreis op de Norgerberg!

Hoe leer je onze camping nou beter kennen dan via onze ontdekkingsroute. Deze route neemt je mee langs de verschillende bungalows die we verhuren, laat je onze faciliteiten zien en leidt je langs de verschillende kampeervelden- en lanen die we hebben. Kom onderweg leuke vragen en weetjes tegen en leer zo de camping beter kennen.

Jouw Norgerberg Paspoort

Voor onze kleine avonturiers hebben we een Norgerberg Paspoort. Loop de route en zorg ervoor dat je alle stempels haalt! Is jouw paspoort vol? Dan ontvang je een leuke verrassing bij de receptie.