De Norgerberg
Wandelen en Fietsen

Wandelen en fietsen

  • Startpunten vanaf de Norgerberg
  • Nieuw knooppuntennetwerk
  • Op lange en kortere afstanden veel variatie

Wandelen en fietsen in de omgeving van Norg

Geniet van een ontspannen fietstocht door de mooiste stukjes natuur en de leukste dorpjes. Of trekt u liever te voet een van de schitterende bossen in. Voor actieve ontspanning kunt u zich bij ons naar hartelust uitleven. Een zeer uitgebreid fiets- en wandelpadennet geeft u de mogelijkheid heerlijk rond te zwerven en de tijd te vergeten. Kortom echt vakantie! Wij laten u graag een van de mooiste stukjes van ons mooie Drenthe zien aan de hand van een schitterende fiets- en wandelroutes. 

 

Huur je fiets bij de Norgerberg

Ervaar het ultieme fietsplezier bij Camping de Norgerberg! Ontdek onze fietsverhuurservice en verken de betoverende omgeving op twee wielen. Of je nu een ontspannen fietstocht of een sportieve rit verkiest, onze fietsen staan klaar voor jou. Combineer het gemak van fietsverhuur met de prachtige fietsroutes in de omgeving. Geniet van schilderachtige landschappen, pittoreske dorpen en adembenemende natuur. Haal het beste uit je verblijf en ontdek de regio op een actieve en plezierige manier met onze fietsverhuurservice bij Camping de Norgerberg!

Wij staan voor je klaar

Ontdek de prachtige omgeving van Camping de Norgerberg! Bij onze receptie vind je diverse wandel- en fietsroutes die je leiden door de mooiste paden en adembenemende natuur. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende wandeling of een uitdagend fietsavontuur, wij hebben de perfecte route voor jou. Haal je wandel- of fietskaart bij de receptie en laat je verrassen door de natuurlijke schoonheid die ons gebied te bieden heeft. Verken en geniet van onvergetelijke wandel- en fietsmomenten tijdens je verblijf bij Camping de Norgerberg!

💡 Tip van Sten: Ga geocachen! Geochachen is een wereldwijde schatzoektocht op basis van GPS-coördinaten. Meer informatie hierover vind je bij de receptie. 

Receptie
Fietsers welkom