Gastbeoordelingen

de Norgerberg scoort gemiddeld een 9.4 uit 640 beoordelingen.
Ligging 9.4
Prijs / kwaliteit 9.2
Kindvriendelijk 9.5
Eetgelegenheden 8.9
Staat v/h sanitair 9.5
Zwembad 9.2
Hygiëne 9.5

Fantatisch

Het is een fantastisch camping, alles heel schoon ,personeel super vriendelijk en behulpzaam.ga er 2x per jaar heen.
Op vakantie geweest met partner 28-12-2018

Geweldig

Een geweldige camping met super kampeerplaaten, schoon sanitair en behulpzaam personeel,netjes beleefd super!!!
Op vakantie geweest met partner 6-12-2018

Geweldig

Fantastische camping. We komen hier al 9 jaar met onze dochter. Super familie bedrijf aangevoerd door Papa Gerrit. Alle kinderen lopen met hem weg. Of moet ik zeggen...rijden met hem weg. Elke avond op de kar, wat een feest. En dan de andere gezellige familie leden. Moeder Ineke, Dochter Suzan en Johan haar man. Wat een bewonderenswaardig gezin. Alles houden zij super draaiend met natuurlijk de andere personeels- leden. Een veilige gezellige leuke super camping waar wij nog heel wat jaren naar toe zullen gaan.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 4-12-2018

Fantastisch

Mooi gelegen camping !! Zowel directie als personeel zeer behulpzaam en vriendelijk ! Voor de kleintjes komt Gerrit s'avonds zingend langs met de kar voor het kinderkwartiertje . Een vrolijke boel😀 Het mooie zwembad waar het dak van open kan is een geweldige aanwinst!! Gerrit, Ineke, Susan en Johan ga zo door 👍
Op vakantie geweest met partner 4-12-2018

Snel nog eens!

We hebben weer genoten! Dit keer in een van de bungalows. Deze was van alle gemakken voorzien. Veel ruimte om het huisjes, zodat de kinderen ongestoord konden spelen tussen de blaadjes in 'onze tuin' en wij van onze rust konden genieten. Het peroneel vonden wij uiterst vriendelijk en behulpzaam. We komen graag snel een keer weer!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 4-12-2018

Heerlijk!

heerlijk weekend gehad in een mooie bungalow, lekker gezwommen, aardige mensen, mooie omgeving. zeker een aanrader!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 4-12-2018

Leuke plek voor gezin

Leuke camping, met alles er op en eraan. Veel te doen voor kinderen. De eigenaar (een oduere man) geloof dat hij Gerrit heet, is wel een nare eigenzinnige man.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 22-11-2018

In 1 woord gewoon geweldig !

Het is gewoon een geweldige camping. Super mooi, alles netjes in orde en het personeel is super enthousiast en altijd bereid om je te helpen. Gelegen in 1 van de mooiste stukjes in Drenthe. Mooi om te wandelen, fietsen en natuurlijk de hunnenbede te bezoeken. Het animatieteam is super enthousiast, gezellig en goed georganiseerd. Musical , speurtocht, knutselen en sportactiviteiten komen allemaal aan bod. In de avond de kinderen allemaal in de huifkar achter de tractor bestuurd door Gerrit of Johan die even hard meezingen met alle liedjes. Een spelletje en verhaaltje voor het slapen gaan. Elke dag van de vakantie genieten.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-11-2018

Geweldig

Geweldige camping , voor jong en oud , en elke dag mooie activiteiten en super vriendelijk personeel en eigenaar , altijd klaar voor een praatje en als er iets is hebben zij altijd een oplossing. En een mooie bosrijke omgeving voor fiets en wandelroutes dus voor ons al jaren de mooiste camping 👍👍👍
Op vakantie geweest met oudere kinderen 19-11-2018

Fantastisch

Geweldig park , hele vriendelijke gastvrije camping ,je voeld je direct thuis , prachtig zwembad .restaurant .personeel uitmunten ,animatieteam ook geweldig voor kids , en allemaal heel schoon , en savonds na 10 uur heerlijk rustig
Op vakantie geweest met partner 19-11-2018

Geweldig!

Mooie leuke camping... nette voorzieningen , leuke mensen.. top!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-11-2018

Fantastisch

het was fantastisch, lekker bij het bos en genoten van de rust en en het lekkere eten daar en vooral de goese sfeer
Op vakantie geweest met partner 17-11-2018

Genieten met hoofdletter G!

De Norgerberg is alles wat je nodig hebt op vakantie met kinderen. . Echt heerlijk en ouders hebben ook vakantie! En dan nu het zwembad erbij.. Helemaal geweldig. En Gerrit, daar zijn onze kinderen erg fan van! Want hij rijdt op De Tractor! Kortom de kinderen genieten, ouders dus ook. Fijne niet te massale kindgerichte camping.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-11-2018

Ontspannen

Wat een prachtige camping! Vriendelijk ontvangst.... Hier een week met onze 3 kinderen mogen genieten voor het eerst en we komen volgend jaar zeker weer maar dan wat langer!!👍
Op vakantie geweest met jonge kinderen 16-11-2018

Super fantastisch en super schoon en behulpzaam

Echt een Top camping Heerlijk genoten van de camping,bossen, restaurant,snackbar en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
Op vakantie geweest met partner 16-11-2018

Mooi, schoon en verzorgd

Een mooie verzorgde en schone camping met zeer gastvrij en vriendelijk personeel en eigenaren. Prachtige omgeving
Op vakantie geweest met partner 16-11-2018

Grandioos

Op deze camping komen wij al jaren telkens weer even terug voor een periode. Het voelt als thuiskomen. De rust,de sfeer,de vriendelijkheid van de mensen. In een woord grandioos. Voor jong en oud een plek om nooit te vergeten.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 16-11-2018

Super genoten vermaak voor jong en oud

Gezellige camping schoon sanitair lief en vriendelijk personeel. Mooie omgeving om te wandelen of fietsen. Camping is super leuk voor kinderen en ook voor oudere
Op vakantie geweest met jonge kinderen 16-11-2018

Komen hier elk jaar genieten !

De ontvangst is super en je wordt vriendelijk geholpen om je caravan op zijn plaats te zetten!
Op vakantie geweest met partner 16-11-2018

Vriendelijk, hartelijk, behulpzaam en rust.

Zoals altijd wordt iedere gast hier warm welkom geheten. Wij komen de laatste 5 jaar ieder jaar 1 of 2 keer op de Norgerberg kamperen. Elke keer als wij de camping oprijden voel je een warme deken over je heen vallen. Er is altijd tijd voor een vraag, een grap of gewoon rust. Er is op en bij de camping van alles te doen voor jong en oud. Het sanitair is nieuw en wordt goed schoon gehouden. Ook komend jaar is er al een plekje gereserveerd, we kunnen niet wachten.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 16-11-2018

Super gastvrij ontspannen vakantie

Super fijne camping, kids hebben het enorm naar hun zin, zwembad een aanvulling en personeel betrokken en gastvrij!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 16-11-2018

Heerlijke vakantie gehad! Genieten!

Het is een geweldige camping. Fijne medewerkers. Goed en lief animatieteam. Heerlijke vakantie gehad!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 16-11-2018

Kom graag terug!

Een hele fijne gemoedelijk park met lieve mensen die graag met je meedenken bij plotselinge veranderingen. Je kunt er altijd terecht en ze komen altijd met een oplossing. Top! Onze kinderen, maar ook wij als ouders doen weer even samen fijne dingen. Quality time dus 👍🏻. Een aanrader dus...
Op vakantie geweest met oudere kinderen 16-11-2018

In één woord geweldig!

Dat ze heerlijk kunnen genieten, zowel van de accommodatie als van de natuur.
Op vakantie geweest met partner 16-11-2018

Gewoon fantastische camping

Wij hebben twee geweldige weken gehad en zeker een dikke 10 ons zoontje heeft genoten zeer goede animatie en zeer vriendelijk personeel
Op vakantie geweest met jonge kinderen 16-11-2018

Elk jaar even naar toe.

Prachtige camping in een prachtige omgeving met een overdekt zwembad dat ook open kan. Zeer vriendelijke personeel.
Op vakantie geweest met partner 16-11-2018

Zeer nette en gemoedelijke camping

Ruime, mooie plaatsen, vriendelijk personeel en mooi en schoon sanitair.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 16-11-2018

Vriendelijke mensen, schone camping.

Beter is er niet, ondanks dat we al heel veel campings gehad hebben.
Op vakantie geweest met partner 16-11-2018

Top camping

Leuke omgeving. Mooi dorp Norg. Camping gewoon tot schoon en er is van alles zwembad. Café. Mooi tolet gebouw.
Op vakantie geweest met partner 16-11-2018

Dit is tot nu toe de allerprettigste camping ooit

Echt een super camping! Keurig netjes, wanneer je hulp nodig hebt zijn zij de eersten die je het aanbieden. Super gastvrij! Staan letterlijk en figuurlijk voor je klaar bij aankomst. Bij een tweede keer daar komen voelt het alsof je bij familie op bezoek gaat (en dan wel een erg leuke familie ;). Dit jaar eens ergens anders wezen kijken want de kinderen worden wat ouder. En zij wilden graag eens ergens anders heen. Wat viel dat tegen! Alle campings met minder mooie reviews:ga aub bij deze familiecamping twee weken op vakantie. Luister huiver leer en ontdek! En voer het uit op eigen camping :)
Op vakantie geweest met jonge kinderen 16-11-2018

Heerlijk

Een heerlijke tijd gehad, prachtige groene omgeving, alle ruimte, goede service.
Op vakantie geweest met partner 16-11-2018

Altijd goed :-)

De mensen van de Norgerberg zijn zo vriendelijk en aandachtig, het voelt als thuiskomen bij familie :-) Voeg daarbij het zwembad, de kindervoorzieningen, de patat, het sanitairgebouw en de omgeving, en de vakantie kan niet meer stuk !
Op vakantie geweest met partner 16-11-2018

De gastvrijheid spat er vanaf!

Wij komen al sinds 1999 op camping de Norgerberg en zeggen telkens weer tegen ieder die het maar wil horen, dat de gastvrijheid er vanaf spat. Zodra je aankomt, krijg je het vakantiegevoel. Simpelweg, omdat door het team van de Norgerberg wordt onderkend, dat dat de primaire voorwaarde is voor een fijne vakantie.
Op vakantie geweest met partner 16-11-2018

Was helemaal top!!

Top service en fijne camping.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 16-11-2018

Top!

Leuke camping, leuke evenementen
Op vakantie geweest met jonge kinderen 16-11-2018

Super

Gemoedelijke en verzorgde camping. Super sanitair, mooi zwembad en mogelijkheden voor lekker eten
Op vakantie geweest met jonge kinderen 16-11-2018

Fantastisch voor iedereen!

Wij staan hier al jaren. Met een seizoenplek. Dus al jaren en maanden lang. Mijn dochter heeft zelfs jaren terug zelf in het recreatieteam gewerkt. Zeer vriendelijke camping voor alle leeftijden. Onze kleinkinderen vinden het altijd een feest om bij ons te zijn. En nu met een zwembad erbij, helemaal TOP...!! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik zeg een 10..!
Op vakantie geweest met partner 16-11-2018

Super fantastic

Super aardig personeel Het is heel netjes en schoon Gewoon heerlijk gegeten
Op vakantie geweest met jonge kinderen 16-11-2018

Geweldige camping

Een gezellige, gastvrije en een vriendelijke camping. Een mooi, schoon en kindvriendelijk bungalow huisje waar we in zaten. Met z'n zeven.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 16-11-2018

Super camping voor herhaling vatbaar

Dat het een mooie familie camping is En dat het er toch rustig is om lekker uit te rusten en te genieten van de natuurlijke omgeving
Op vakantie geweest met oudere kinderen 16-11-2018

Heerlijke camping, zeker voor herhaling vatbaar!!

Is gewoon een heerlijke camping om tot rust te komen.... met een geweldig animatie team en heerlijke snackbar met terras... was onze vakantie compleet... zo compleet dat we weer geboekt hebben!!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 16-11-2018

In één woord geweldig! Het is altijd genieten hier

Dit is de meest fijne camping in Nederland voor ons. Van kinds af aan kom ik op de Norgerberg en sinds een paar jaar ga ik met mijj vriend. Altijd vriendelijk personeel en geweldige activiteiten voor kinderen, volwassenen en ouderen. Deze camping is geschikt voor jong en oud! Heerlijk natuurgelegen. Je krijgt door de gastvrijheid echt het gevoel dat je gewaardeerd wordt! Geweldig lieve eigenaren.
Op vakantie geweest met partner 16-11-2018

Super camping in een bosrijk omgeving.

We zijn met ons gezin in een boswachtershut geweest, super knus met een echt kampeergevoel en toch de luxe middelen. De kinderen vinden het geweldig! De service is super en je kunt met al je vragen terecht. Ook het bos tegenover de camping is geweldig voor kinderen. Een echte aanrader.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 16-11-2018

Altijd gemoedelijk,ontspannen en gezellig

Wij gingen geregeld een lang weekend met de caravan er naar toe. Altijd een hartelijke verwelkoming en meedenken over de leukste/geschiktste plek. Fijne sfeer en mooi gesitueerd. Het komende jaar zeker weer er naar toe.
Op vakantie geweest met partner 16-11-2018

Super!

Iedereen moet weten dat dit een fantastische camping is met zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars en personeel.
Op vakantie geweest met partner 16-11-2018

Gewoon fantastisch

Heerlijk ontspannen, goed vermaak en veel plezier. Vriendelijk schoon netjes en gezellig
Op vakantie geweest met jonge kinderen 16-11-2018

Geweldige vakantiebestemming!

Wij zijn voor het 4e jaar op rij te gast op camping de Norgerberg. De rust, het perfect onderhouden sanitair, het zwembad, de omgeving, de ligging midden in het bos en het vriendelijke en behulpzame personeel en eigenaren hebben ons doen besluiten onze caravan in de omgeving te stallen, zodat we makkelijker terug kunnen komen. Onze planning was de komende jaren dichter bij huis te camperen, maar zodra we Norg binnen reden, kwam bij ons beiden het gevoel van “we komen weer thuis”. Volgend jaar graag weer een lang voorjaarsarrangement! Familie Schippers / Rijsdijk en medewerkers, hartelijk dank voor weer een heerlijke vakantie!!
Op vakantie geweest met partner 16-11-2018

Een heerlijk verblijf op een prachtige camping

Super vriendelijk personeel. Ruime plaatsen. Goede voorzieningen. Heerlijk zwembad(je). Leuke animatie. Prachtige omgeving.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 16-11-2018

Super vakantie op heerlijke camping!

Bosrijke omgeving, supergezellig camping met erg vriendelijke medewerkers. Sanitair is echt schoon. Camping voor alle leeftijden
Op vakantie geweest met partner 16-11-2018

Super fantastisch!

Het is een hele gezellige camping met voor ieder wat wils!
Op vakantie geweest met partner 16-11-2018

balk1 links
Is er nog plaats?
Direct reserveren
Prijsopgave
balk1 rechts

Genieten van onze faciliteiten

  • faciliteit1

    Genieten, ontspannen of beiden?

    Wanneer u camping combineert met luxe dan krijgt u: de Norgerberg. Dat betekent wellness in het sanitair gebouw waar u heerlijk kunt ontspannen in een privé jacuzzi of sauna.

    Dat betekent een waar kinderparadijs waar de allerkleinste gasten kunnen douchen. Maar dat betekent ook ongekende gastvrijheid waar u gemoedelijk kunt genieten. Dat betekent: de Norgeberg!

  • faciliteit2

    Heerlijk spelen en zwemmen

    Zwemmen hoort bij vakantie vieren. Op de Norgerberg hebben wij een eigen zwembad met schuifdak! Hierdoor zwemt u bij slecht weer binnen maar met mooi weer hebben we een heerlijk buitenbad met lig ”weide”.

    Ons zwembad is zowel in de zomer als in de winter verwarmd tot 29 graden.

    Liever spelen met water en zand? onze spetter poel staat garant voor vele uren speel plezier.

  • faciliteit3

    Sportief, creatief maar ook educatief

    Tijdens de vakanties kunnen uw kinderen volop gebruik maken van de recreatie activiteiten. De Pretmakers maken elke keer weer een verrassend programma.

    Op ontdekkingstocht in het bos, broodjes bakken of toch liever knutselen. Het kan allemaal op de Norgerberg in Drenthe.

    Uw kind loopt de hele dag met een glimlach rond!

3 tips voor een dagje uit

  • Naar het gevangenismuseum is geen straf....

    In de vakantie periodes kunt u mee op excursie naar het gevangenismuseum (Zie excursiedata in magazine). Bij de receptie in een heuse oude boevenbus en u wordt afgeleverd bij het museum. In de oude gevangenis aangekomen kunt u ronddwalen door dit moderne en interactieve museum.

    Bekijk het cellenblok, een oude schandpaal, of neem plaats op de stoel van de rechter en oordeel zelf.

    gevangenismuseum
  • Funshoppen is Fun!

    Een dagje naar het museum is leuk, een dagje naar een attractiepark is ook leuk, maar soms gaat er niets boven een heerlijk dagje shoppen. In Assen en Groningen zitten ook heel veel leuke restaurantjes, eetcafés en terrasjes. Dat maakt het shoppen voor iedereen fun!

    Vanaf de Norgerberg kunt u alle kanten op. Binnen een half uur staat u in het gezellige Assen, binnen 3 kwartier in dé shop-stad van het noorden: Groningen. Maar u kunt het ook dichter bij huis zoeken en gewoon op de fiets naar Norg gaan.

     

     

    funshoppen
  • Typisch Drents? Bezoek het hunebedmuseum in Borger

    Wat is een hunebed? In het hunebedmuseum weten ze u er alles over te vertellen. Ga terug in de tijd, de tijd van berenvellen, mammoeten en hunebedden. Ervaar zelf hoe de hunebedbouwers leefden en woonden.

    hunnebed

luxecomfort1

Luxe en comfort

Op en top verzorgd sanitairgebouw, dagelijks verse warme broodjes, zwembad (30˚C)  met schuifdak voor binnen en buitenzwemen, zomaar een paar voorbeelden. Ons motto? Gemoedelijk, Gastvrij, Genieten.

Ontdek onze luxe
kindvriendelijk1

Kindvriendelijk

Ga mee op ontdekkingstocht door het bos, knutselen, koekjesbakken of ben je een sportieve uitblinker?!Vervelen tijdens de vakantie? Daar kom je niet aan toe!

Lees meer
ligging1

Ligging in het bos

Wordt wakker van het geluid van de vogels, ontbijt samen met de eekhoorns en trek er op uit om de natuur te verkennen. Het is hier allemaal mogelijk…

Bekijk de omgeving

Recensies van gasten op Zoover

  • zoover

    "In 1 woord geweldig"


    Het is gewoon een geweldige camping. Super mooi, alles netjes in orde en het personeel is super enthousiast en altijd bereid om je te helpen.
    Gelegen in 1 van de mooiste stukjes in Drenthe. Mooi om te wandelen, fietsen en natuurlijk de hunnenbede te bezoeken.
    Het animatieteam is super enthousiast, gezellig en goed georganiseerd. Musical , speurtocht, knutselen en sportactiviteiten komen allemaal aan bod.

  • stapel compleet

    "Fantastisch"


    Geweldige camping , voor jong en oud , en elke dag mooie activiteiten en super vriendelijk personeel en eigenaar , altijd klaar voor een praatje en als er iets is hebben zij altijd een oplossing. En een mooie bosrijke omgeving voor fiets- en wandelroutes dus voor ons al jaren de mooiste camping



  • stapel compleet

    "Geweldig"

    Geweldig park , hele vriendelijke gastvrije camping ,je voelt je direct thuis , prachtig zwembad .restaurant .personeel uitmuntend ,animatieteam ook geweldig voor kids , en allemaal heel schoon , en s'avonds na 10 uur heerlijk rustig

ALS EERSTE ALLES WETEN? SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

 

de Norgerberg

Langeloërweg 63
9331 VA Norg

Voor meer informatie of reserveringen neem contact met ons op:

de Norgerberg camping & bungalows


T 0592 - 61 22 81
E info@norgerberg.nl

Bospaviljoen de Norgerberg


T 0592 - 61 42 66
E bospaviljoen@norgerberg.nl

Op de kaart

Wij worden door onze gasten gewaardeerd met een score van 9.4 op basis van 640 beoordelingen. Bekijk onze reviews

acsianwb4drenthecampingskopvandrenthe 50

© Norgerberg | Design & realisatie TenZer | Sitemap | vriendenpagina