Natuurlijkkampeerterrein Molenduin

 
  1. Vrij kamperen aan rand van dorp Norg
  2. Flexibele aankomst- en vertrektijden
  3. Natuurlijk kampeerterrein
  4. Genieten van de omgeving
 

Natuurlijk kamperen bij Kampeerterrein Molenduin

Vrij kamperen aan de rand van het brinkdorp Norg op natuurlijkkampeerterrein Molenduin. Kamperen in alle vrijheid midden in de natuur en toch vlak bij het centrum.

Geen vaste toegewezen kampeerplaatsen. Geen receptie waardoor u niet wordt belemmerd in uw aankomst- of vertrektijden. Daarnaast betaalt u ook niet voor extra’s waar u toch geen gebruik van maakt, geen recreatie of speeltoestellen maar spelen in de natuur.

 
Boek uw kampeerplaats bij Molenduin
 

Camping Molenduin:

Eenerstraat 54
9331 HD Norg

Voor meer informatie neem contact met ons op:
T: 0592 - 61 31 64
E: info@campingmolenduinnorg.nl

 

Onze voorzieningen

Er is een gedateerd sanitairgebouw aanwezig met minimale voorzieningen. Schoon en simpel. Verder is er de mogelijkheid om uw chemisch toilet te ledigen voor wie zelfvoorzienend wil zijn. No nonsens kamperen voor een lage prijs zodat u geld overhoudt voor andere leuke dingen.

De camping is gelegen naast het Molenduin zwembad op steenworp afstand van het centrum van Norg. Midden in de natuur waardoor u direct naast de camping het fietspad op kunt voor een lekkere fietstocht door het mooie Drenthe.

 
Reserveer nu

Omgeving

In de driehoek Drenthe, Groningen en Friesland ligt verstop tussen oerbossen en heidevelden het dorpje Norg. Aan de rand van dit sfeervolle, bruisende brinkdorp vindt u camping “de Norgerberg”. Fietsend door het beekdallandschap, of struinend door de bossen rondom de camping. Stoere ontdekkingstochten, sportief op skeelers of mountainbike of toch liever een toertochtje met de auto. Hoe dan ook….. de Kop van Drenthe is zeker het ontdekken waard!

Ook op cultureel gebied bevindt u zich in het middelpunt van het Noorden. Veenhuizen, het gevangenisdorp waar u zich in een levende historie waant. Het Drents museum in Assen, het Gronings museum maar ook vele kleinere musea. Zeker een bezoek waard zijn ook de kleine galerietjes en culturele evenementen. U zult zich verbazen!

 
 

 

Ontdek meer