1. Comfortabele bungalows
 2. Geschikt voor 12 personen
 3. Perfect voor de hele familie
 4. Gaaf zwembad met schuifdak

Bungalow voor 4 personen huren in Drenthe

Bungalow voor 4 personen huren in Drenthe? Onze bungalows zijn uniek door hun eigen karakter en daarom ook een provinciaal monument. Ze zijn onder architectuur van de Amsterdamse School gebouwd en onlangs geheel gerenoveerd met behoud van de karakteristieke elementen. De unieke combinatie van deze bijzondere architectuur en hedendaags comfort maken dit huis zo bijzonder. Natuurlijk kunt u ook voor ons chalet gaan: een sfeervol ingericht huisje voor 4 personen in Drenthe. Met wie komt u genieten in de natuur van het Drentse Norg?

Ontdek onze 4-persoons huisjes
 
Vanaf
€ 299

4 pers. Bungalow Monumentaal

Nederland, Drenthe, Norg
42Sommige
   
  Vanaf
  € 254

  Huurchalet

  Nederland, Drenthe, Norg
  42Nee

   Huisje voor 4 personen in Drenthe

   Het prachtige uitzicht op de bosrijke omgeving maakt het plaatje helemaal compleet. Zittend op het schommelbankje op de veranda van uw 4-persoons bungalow in Drenthe geniet u van de heerlijke boslucht en het gezang van de tjilpende vogels. Verblijft u in een vakantiehuisje voor 4 personen? Dan maakt u onbeperkt gebruik van onze topfaciliteiten, zoals onze horeca, het gave zwembad met schuifdak en uiteraard ons animatieprogramma.

   Het unieke aan uw bungalow voor 4 personen? Het huisje ligt midden in het bos. Waar u ook naar buiten kijkt, u kunt altijd de konijntjes zien huppelen, eekhoorntjes zien spelen en de vogels horen fluiten. Door de kleinschalige opzet van ons park geniet u optimaal van rust, natuur en privacy

   Uw 4-persoons vakantiehuis:

   ✦ Twee slaapkamers met comfortabele bedden

   ✦ Nette badkamer met douche, toilet en wastafel

   ✦ Compleet ingerichte keuken

   ✦ Terras om te genieten van het buitenleven

   ✦ Huisdieren in overleg toegestaan*

   * Verschilt per type vakantiehuis

    

   Zwembad met schuifdak

   Dankzij het schuifdak geniet u in de zomer én in de winter van waterpret. In de zomer is het heerlijk vertoeven op de ligweide.

   Sportief, creatief én educatief

   Uw kind loopt de hele dag met een glimlach rond dankzij de gave recreatie activiteiten die onze Pretmakers organiseren.

   Midden in de Drentse natuur

   Wandelen en fietsen? Daar is de omgeving van Norg hét uitgelezen gebied voor. Ontdek het Struin & Duinpad in het naastgelegen bos.