1. Sfeervolle bungalow voor 2 personen
  2. Open keuken met inbouwapparatuur
  3. Midden in de natuur van Drenthe

Bungalow voor 2 personen huren in Drenthe

Een bijzondere bungalow voor 2 personen huren in Drenthe? Ontdek onze knusse 2-persoons bungalow op de Norgerberg en beleef een bijzondere, onvergetelijke tijd. Wat deze bungalow zo bijzonder maakt, is dat u overnacht in een monumentale bungalow. Deze is gebouwd onder architectuur van de Amsterdamse School en beschikt over bijzondere details. Om het geheel helemaal af te maken hebben we de woonkamer en keuken ingericht met een knipoog naar de jaren dertig. Laat u verassen door de bijzondere details en hedendaagse gemakken op een unieke, bosrijke locatie.

Ontdek ons 2-persoons huisje
 

2 pers. Bungalow Monumentaal

Vakantiehuisje voor 2 personen in Drenthe

Door de perfecte ligging van ons 2-persoons huisje, midden in het bos, heeft u een prachtig uitzicht op de natuur en ervaart u veel privacy. Neem plaats op het schommelbankje op de veranda en droom even weg bij het geluid van de tjilpende vogels. Bij ons komt u echt helemaal tot rust in onze bungalow voor 2 personen in Drenthe.

Waar u ook naar buiten kijkt, u kunt altijd de konijntjes zien huppelen, eekhoorntjes zien spelen en de vogels horen fluiten. Door de kleinschalige opzet van ons park kunt u optimaal genieten van privacy, rust en natuur. Puur genieten in een vakantiehuisje voor 2 personen bij de Norgerberg!

Uw 2-persoons huisje:

✦ Sfeervolle woonkamer met tv

✦ Open keuken met koelkast en combi-oven

✦ Slaapkamer met twee boxspringbedden

✦ Badkamer met regendouche

✦ Veranda met schommelbankje

 

Zwembad met schuifdak

Dankzij het schuifdak geniet u in de zomer én in de winter van waterpret. In de zomer is het heerlijk vertoeven op de ligweide.

Kantine & Snackbar

Geen zin om te koken? Schuif aan bij onze horeca en laat u verrassen met een lekkere maaltijd. Voor een makkelijke hap is onze snackbar perfect.

Midden in de Drentse natuur

Wandelen en fietsen? Daar is de omgeving van Norg hét uitgelezen gebied voor. Ontdek het Struin & Duinpad in het naastgelegen bos.