• Oud en nieuw in de natuur
  • Bungalow, chalet of bijzondere accommodatie
  • Honden welkom

Vier oud en nieuw bij De Norgerberg

Sluit het jaar goed af met een vakantie op de Norgerberg! Verblijf tegen een aantrekkelijke prijs een sfeervolle hooikiep of bungalow. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Een spelletje spelen of een leuke film kijken in de knusse woonkamer, gezellig gourmetten of heerlijk samen koken in de comfortabele keuken. Tijdens een vakantie met oud en nieuw geniet u van tijd voor elkaar en start u het nieuwe jaar op een gezellige manier. Welk huisje met oud en nieuw bij De Norgerberg heeft uw voorkeur?

 

De Norgerberg ligt midden in de bossen van Drenthe. Zo midden in de natuur hoort volgens ons vuurwerk niet thuis.

Op de parkeerplaats tegenover het Bospaviljoen kunt u rond de jaarwisseling vuurwerk af te steken.

Op het bungalowpark en bij de huizen is dit niet toegestaan. De Norgerberg is hiermee dan ook “vuurwerk luw” te noemen.

 

 

 
 
 

Huur een huisje met oud en nieuw

De Norgerberg ligt midden in de bossen van Drenthe. Zo midden in de natuur hoort volgens ons vuurwerk niet thuis. Op het pleintje voor de receptie is er rond de jaarwisseling de mogelijkheid vuurwerk af te steken. Op het bungalowpark en bij de huizen is dit niet toegestaan. De Norgerberg is hiermee dan ook “vuurwerk luw” te noemen. In sommige hooikiepen en bungalows zijn honden toegestaan,
dus mocht uw huisdier al dat geknal ook maar niets vinden, dan bent u van harte welkom om samen oud en nieuw te vieren op de Norgerberg.

Wanneer u komt overnachten tijdens oude en nieuw is dit inclusief:
Schoonmaakkosten, toeristenbelasting en milieutoeslag per persoon per nacht. Voor kinderen t/m 12 jaar wordt in de gemeente Noordenveld géén toeristenbelasting berekend.