• Winter in Drenthe
  • De Norgerberg in kerstsferen
  • Honden welkom

Vier kerst op De Norgerberg

Er is niets leuker dan kerst vieren op de Norgerberg. Alles is prachtig versierd, overal hangen lampjes en er hangt een gezellige kerstsfeer. Dus pak alle kerstcadeautjes en vier kerst gezellig op de Norgerberg! Voor uw kerstvakantie in Drenthe heeft u een ruime keuze uit bungalows, chalets en bijzondere accommodaties. In enkele accommodaties is uw hond in overleg ook welkom!  Dat is pas kerst vieren met het hele gezin!

 

🎄 Een mooi versierde kerstboom kan natúúrlijk niet ontbreken tijdens de feestdagen. Voeg een kerstboom toe aan de reservering, wij zetten hem graag voor u klaar in de bungalow!

🎄 In de kerstvakantie organiseren wij leuke kerstactiviteiten zoals knutselen en bakken.

🎄 Geniet van een heerlijke kerstlunch of diner bij het Bospaviljoen. Hier kunt u ook een gourmetpakket met gourmetstel bestellen.

🎄 Bezoek gezellige kerstmarkten in de omgeving!

 
 
 

Bijzonder overnachten in een Hooikiep op de Norgerberg

Wanneer u een kerstarrangement boekt in een Hooikiep, kunt u genieten van een bijzondere overnachting. Deze sfeervolle accommodatie heeft van buiten de look-en-feel van de bekende Hooikiep zoals ze vroeger gebruikt werden voor opslag maar zijn van binnen zeer comfortabel ingericht. De Hooikiepen zijn voorzien van alle gemakken, een knusse woonkamer met lekker warme vloerverwarming,  een compleet uitgeruste keuken met vaatwasser en combioven en prima sanitair met  regendouche. Het zal u aan niets ontbreken.

In overleg zijn er Hooikiepen en bungalows waarin huisdieren zijn toegestaan, deze zijn beperkt beschikbaar. Tevens worden hiervoor  extra schoonmaakkosten in rekening gebracht. 

Huur een bungalow in de bossen van Drenthe

De bungalows op de Norgerberg liggen allen verscholen in de bossen en toch maar tien minuten lopen van het gezellige brinkdorp Norg. Zo kunt u des te meer genieten van privacy, rust en de natuur. Ze zijn comfortabel ingericht, het zal u aan niets ontbreken. De bungalows zijn geschikt voor 2, 4, 6, of 12 personen. Daarnaast zijn er bungalows die geheel rolstoeltoegankelijk- en aangepast zijn voor mindervaliden.

Komt u overnachten tijdens kerst dan is dat is inclusief:
schoonmaakkosten, toeristenbelasting en milieutoeslag per persoon per nacht. Voor kinderen t/m 12 jaar wordt in de gemeente Noordenveld géén toeristenbelasting berekend.