Groepen & arrangementen

Heeft u iets te vieren, of wilt e lekker op uit met uw partner, vriendin, collega of een kinderfeestje? De mogelijkheden zijn eindeloos bij Bospaviljoen de Norgerberg.

Besloten
Het is bij ons mogelijk om (buiten openingstijden, of om de drukste momenten heen) in besloten setting te dineren, vergaderen, borrelen, etc.

Groepsarrangementen
Komt u met een grote groep eten en wilt een speciaal menu voor een vaste prijs? Bospaviljoen de Norgerberg stelt met u in overleg een eigen menu samen, in diverse prijscategorieën.

Buffetten
Naast buffetten op locatie serveren wij ook regelmatig buffetten voor groepen in ons restaurant. Met groepen tot 150 personen kunt u bij ons terecht voor een lopend buffet van 1- of meerdere gangen.

BBQ
Ons prachtige, royale terras is niet voor niets een populaire BBQ locatie in Norg. Na personeelsfeesten, groepsactiviteiten, teamuitje, familiedag, een dagje uit, of juist voorafgaand aan een avondje stappen met vrienden is een BBQ op ons een absolute aanrader. Voor groepen is het mogelijk om (eventueel een deel) van het terras te reserveren en te genieten van een smaakvolle BBQ.

Lunches
In alle rust, lekker en uitgebreid lunchen met een groep het prachtige Norg in Drenthe? Dat kan bij Bospaviljoen de Norgerberg. Binnen of op ons zonnige terras, tijdens een werkoverleg, met familie, of bij een speciale gelegenheid: wij denken graag met u mee.

Vergaderingen
Op zoek naar een geschikte vergaderlocatie in het groen en met parkeergelegenheid voor de deur? Bij Bospaviljoen de Norgerberg kunt u alle dagen van de week  terecht voor vergaderingen met een groep tot ongeveer 150 personen.

Borrels
Afgestudeerd? Verjaardag vieren? Of is er een andere reden om een (besloten) feestje te geven? Jubileum, receptie, trouwerij of een waardig afscheid? Alles is mogelijk! Bij ons kunt u in de juiste sfeer met groepen tot ongeveer 200 personen genieten van gezellige borrel met een hapje en drankje. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Op maat
Bent u op zoek naar nét even wat anders? Is er een afwijkend programma, een bijzondere samenstelling van een groep of heeft u een andere uitdaging of wens? Bospaviiljoen de Norgerberg denkt maar al te graag met u mee en maakt een voorstel op maat.

Kids
Ook de jongste gasten komen bij ons niets te kort. Wij beschikken over een kinderhoek met speelgoed, dvd speler, kinderstoelen, kleurplaten, kindermenu's en een verschoontafel. Bent u op zoek naar een kindvriendelijk eetcafé in de provincie Drenthe? Dan kunt u bij ons in Norg heel goed terecht!