1. Diverse arrangementen
  2. Catering mogelijkheden
  3. Bij Bospaviljoen de Norgerberg

Groepen, arrangementen en catering

Bij Bospaviljoen de Norgerberg is van alles in overleg mogelijk. Van een buffet tot 150 personen, zomerse BBQ, uitgebreide lunch of een gezellige borrel; bij de Norgerberg is het mogelijk. Het is bij ons mogelijk om (buiten openingstijden, of om de drukste momenten heen) in besloten setting te dineren, vergaderen of borrelen. Ook denken we graag met u mee met een op maat gemaakt programma. Waar bent u naar op zoek?

Ontdek Bospaviljoen de Norgerberg

Groepsarrangementen

Komt u met een grote groep eten en wilt een speciaal menu voor een vaste prijs? Bospaviljoen de Norgerberg stelt met u in overleg een eigen menu samen, in diverse prijscategorieën.

Buffetten

Naast buffetten op locatie serveren wij ook regelmatig buffetten voor groepen in ons restaurant. Met groepen tot 150 personen kunt u bij ons terecht voor een lopend buffet van 1- of meerdere gangen.

(Zomer) BBQ

Ons prachtige, royale terras is niet voor niets een populaire BBQ locatie in Norg. Na personeelsfeesten, groepsactiviteiten, teamuitje, familiedag, een dagje uit, of juist voorafgaand aan een avondje stappen met vrienden is een BBQ op ons een absolute aanrader. Voor groepen is het mogelijk om (eventueel een deel) van het terras te reserveren en te genieten van een smaakvolle BBQ. 

Ook leent de zomer zich uitstekend voor barbecues. Wij leveren complete barbecues aan en over borden, bestek, barbecue en gas geen zorgen. Leuk voor de zomerborrel met collega’s op eigen terrein, met vrienden en familie in de tuin of geef de straatbarbecue eens uit handen.

Lunches

In alle rust, lekker en uitgebreid lunchen met een groep het prachtige Norg in Drenthe? Dat kan bij Bospaviljoen de Norgerberg. Binnen of op ons zonnige terras, tijdens een werkoverleg, met familie, of bij een speciale gelegenheid: wij denken graag met u mee.

Vergaderingen

In alle rust, lekker en uitgebreid lunchen met een groep het prachtige Norg in Drenthe? Dat kan bij Bospaviljoen de Norgerberg. Binnen of op ons zonnige terras, tijdens een werkoverleg, met familie, of bij een speciale gelegenheid: wij denken graag met u mee.

Borrels

Afgestudeerd? Verjaardag vieren? Of is er een andere reden om een (besloten) feestje te geven? Jubileum, receptie, trouwerij of een waardig afscheid? Alles is mogelijk! Bij ons kunt u in de juiste sfeer met groepen tot ongeveer 200 personen genieten van gezellige borrel met een hapje en drankje. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Voor de kids

Ook de jongste gasten komen bij ons niets te kort. Wij beschikken over een kinderhoek met speelgoed, dvd speler, kinderstoelen, kleurplaten, kindermenu's en een verschoontafel. Bent u op zoek naar een kindvriendelijk eetcafé in de provincie Drenthe? Dan kunt u bij ons in Norg heel goed terecht! 

Op maat gemaakt

Bent u op zoek naar nét even wat anders? Is er een afwijkend programma, een bijzondere samenstelling van een groep of heeft u een andere uitdaging of wens? Bospaviiljoen de Norgerberg denkt maar al te graag met u mee en maakt een voorstel op maat.

 

Catering bij Bospaviljoen de Norgerberg

Cateren is een vak. Sfeer, ambiance, hapjes en drankjes moeten perfect op elkaar afgestemd worden. Norgerberg Catering uit Norg doet waar het goed in is: wij zorgen dat u én uw gasten genieten van uw tijd samen. Of het nou gaat om een groot of klein gezelschap, hapjes voor een verjaardag of feestje, thuis, of op locatie.

In Groningen en Drenthe verzorgen wij graag uw lunch, diner, BBQ, borrel, buffet, prachtige schalen met (luxe) borrelhapjes, kok aan huis en meer. Particulier – of zakelijk, Norgerberg Catering snapt de ambiance en weet dit als ervaren cateraar te vertalen in een passende- of juist verrassende sfeer. Wij passen de invulling aan op uw budget!

 

Swipe voor een sfeerimpressie van Bospaviljoen de Norgerberg 📸

Volledig naar uw wensen

Voor ieder ontvangst geldt dat u er voor kunt kiezen om de gehele organisatie uit handen te geven. Norgereberg Catering verzorgt graag de bediening, dranken, aankleding, muzikale ondersteuning en amusement in Norg en omstreken. Wenst u enkel een aanlevering? De mogelijkheden zijn eindeloos en wij ontzorgen u graag in de breedste zin van het woord.

De invulling is op basis van uw eigen wensen samen te stellen. Voor een lunch kunt u hierbij denken aan diverse belegde broodjes in diverse prijsklassen. Uiteraard kan dit worden uitgebreid met bijvoorbeeld soepen, quiches, salades etc. U kunt de lunch thuis, of op de zaak bezorgd krijgen. Een lunch kan in buffetvorm, maar ook zeker in meerdere gangen warm en koud. Naast lunch verzorgen wij ook dinerbuffetten. Onze buffetten zijn zeer divers, en met bijna elk budget kunnen wij uit de voeten. U kunt voor een warm of koud buffet gaan, maar ook uiteraard voor een mix hiervan. Een traditioneel buffet, een seizoen buffet of thema buffet; voor Norgerberg Catering is niets te gek.

Norgerberg Catering:

► Ervaren cateraar

► In Groningen en Drenthe

► Van lunch, buffet en BBQ

► Tot vergadering of borrel

► Volledige ontzorging

► Invulling naar uw wensen

► Ook op maat gemaakt

Heeft u iets te vieren?

Bent u binnenkort jarig, heeft u een jubileum, bent u  gepromoveerd, organiseert u een bedrijfsborrel, gaat u trouwen of heeft u zomaar iets te vieren? Norgerberg Catering biedt hapjes in alle soorten, maten en smaken. Luxe borrelhapjes, tapas, kaas & worst, thema hapjes, warm en/of koud. Wij gaan graag met u in overleg.

Meer weten over onze partyservice, het bestellen van hapjes, aanleveringen, prijzen, mogelijkheden en meer? Neem contact met ons op via 0592 614 266 of mail naar reserveringen@bospaviljoen.nl

Neem contact met ons op