1. Koffie, lunch, high tea, borrel & diner
  2. Afhaal- en bezorg mogelijkheden
  3. Diverse arrangementen

Bospaviljoen de Norgerberg

Geniet bij Bospaviljoen de Norgerberg van een kopje koffie, lekkere lunch of smakelijk diner. Of kies voor een gezellige high tea! Ook beschikken wij over een groot terras, waar u met mooi weer kunt genieten van de stralende zon. Is het wat minder mooi weer? Zoek dan een lekker plekje uit in de lounge bij een haardvuur.

Ook tijdens de coronasluiting bent u van harte welkom voor 'to go', en onze afhaal- en bezorg mogelijkheden. In de voorjaarsvakantie zijn wij 7 dagen p/w geopend voor 'to go' en voor afhaal/bezorgen. Doordeweek van 12.00 tot 20.00 uur en in het weekend van 11.00 uur tot 20.00 uur. Wij zijn bereikbaar op 0592-614266

Bekijk onze openingstijden
 
Neem telefonisch contact op
 

To go

Wij zijn geopend voor allerlei warme en koude dranken 'to go', maar ook voor een broodje worst, snert, donuts, brownie bent u van harte welkom. Wanneer komt u voor of na een heerlijke boswandeling bij ons langs? Wij ontvangen u graag!
Meer informatie

Privé Lunch & Diner

Wilt u genieten van het 'uit eten' gevoel? Boek nu een van onze privérestaurants! Ja, u leest het goed, wij beschikken over 8 sfeervolle 'minirestaurantjes' waar u volledig 'corona-proof' kunt genieten van een unieke beleving en culinair avondje uit! Tijdens het diner huurt u een van onze Hooikiepen en wij verzorgen het diner voor u.
Bekijk de mogelijkheden

Catering, afhaal en bezorgen

Om de koude dagen wat te veraangenamen, én om onze gasten culinair te ontzien bieden wij nu diverse mogelijkheden voor thuis! Wij bieden warme afhaalgerechten, gourmetpakketten, een feestelijk 3- of 4-gangen diner, stamppot-service, maaltijd-service, borrelboxen, high tea 'to go' maar ook catering op maat.
Bekijk de mogelijkheden

Swipe voor een sfeerimpressie van Bospaviljoen de Norgerberg ‚ÜĒ