1. Koffie, lunch, high tea, borrel & diner
  2. Groot terras met heaters
  3. Diverse arrangementen
  4. Haardvuur

Welkom bij Bospaviljoen de Norgerberg!

Te midden van de mooiste bossen van Norg ligt Bospaviljoen de Norgerberg. Hier kunt u terecht voor een kopje koffie, een heerlijke lunch, high tea, borrel of een uitgebreid diner. In het Bospaviljoen combineren wij kwaliteit met een ongedwongen, informele sfeer. Wij beschikken over een groot terras, waar u met mooi weer kunt genieten van de stralende zon. Is het wat minder mooi weer? Zoek dan een lekker plekje onder de heaters of neem plaats bij de haardvuur.

Dankzij de ruime parkeergelegenheid is het Bospaviljoen een ideaal startpunt voor een mooie wandeling of fietstocht. U kunt uw auto gratis parkeren op de ruime parkeerplaats en bij terugkomst even rustig bijkomen met een kopje koffie of een verfrissend drankje. Honden zijn toegestaan, dus ook na het uitlaten van uw hond bent u van harte welkom!

Voor het hele gezin

Het Bospaviljoen is toegankelijk voor het héle gezin. Dus opa, oma, papa, mama, kinderen en kleinkinderen. Zowel het terras als het restaurant zijn bereikbaar voor kinderwagens, rolstoelen en rollators en er is een invalidentoilet.

De oudere kinderen vermaken zich prima in de speeltuin van de camping, terwijl de kleintjes spelen met leeftijdgenootjes in de speelhoek. Geen zin om te spelen? De aanwezige stripboeken, speelgoed en kleurplaten maken het verblijf aan tafel nóg leuker.

Reserveer direct hier!

Bekijk onze openingstijden
 
Neem telefonisch contact op
 

Privé diner

Wilt u genieten van het uit eten gevoel? Boek dan nu een van onze privérestaurants! Ja, u leest het goed, wij beschikken over 8 sfeervolle 'minirestaurantjes' waar u volledig 'corona-proof' kunt genieten van een unieke beleving en avondje uit! Klik op 'reserveer hier uw prive diner' voor alle informatie.

Reserveer hier uw privé diner
 

Swipe voor een sfeerimpressie van Bospaviljoen de Norgerberg ‚ÜĒ