• Koffie, lunch, high tea, borrel & diner
  • Groot terras met heaters
  • Diverse arrangementen
  • Haardvuur
 

Contact gegevens Bospaviljoen de Norgerberg


 +31 (0)592 - 61 42 66
 bospaviljoen@norgerberg.nl

Welkom bij Bospaviljoen de Norgerberg!

Te midden van de mooiste bossen van Norg ligt Bospaviljoen de Norgerberg. Hier kunt u terecht voor een kopje koffie, een heerlijke lunch, high tea, borrel of een uitgebreid diner. In het Bospaviljoen combineren wij kwaliteit met een ongedwongen, informele sfeer. Wij beschikken over een groot terras, waar u met mooi weer kunt genieten van de stralende zon. Is het wat minder mooi weer? Zoek dan een lekker plekje onder de heaters of neem plaats bij de haardvuur.

Dankzij de ruime parkeergelegenheid is het Bospaviljoen een ideaal startpunt voor een mooie wandeling of fietstocht. U kunt uw auto gratis parkeren op de ruime parkeerplaats en bij terugkomst even rustig bijkomen met een kopje koffie of een verfrissend drankje. Honden zijn toegestaan, dus ook na het uitlaten van uw hond bent u van harte welkom!

 

Voor het hele gezin

Het Bospaviljoen is toegankelijk voor het héle gezin. Dus opa, oma, papa, mama, kinderen en kleinkinderen. Zowel het terras als het restaurant zijn bereikbaar voor kinderwagens, rolstoelen en rollators en er is een invalidentoilet.

De oudere kinderen vermaken zich prima in de speeltuin van de camping, terwijl de kleintjes spelen met leeftijdgenootjes in de speelhoek. Geen zin om te spelen? De aanwezige stripboeken, speelgoed en kleurplaten maken het verblijf aan tafel nóg leuker.

Zakelijk

Vergadering? Team-dag? Wij beschikken over een ruimte waar u privé kunt vergaderen. Ook leent het Bospaviljoen zich uitstekend voor lunches (zowel voor groepen als met een zakenrelatie), team-building dagen (leuke activiteiten in het bos, ook icm overnachten), borrels, diners etc. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

Reserveer direct hier!

 
 
 

Swipe voor een sfeerimpressie van Bospaviljoen de Norgerberg ↔