Groepen, arrangementen en catering

Besloten
Het is bij ons mogelijk om (buiten openingstijden, of om de drukste momenten heen) in besloten setting te dineren, vergaderen, borrelen, etc.

Groepsarrangementen
Komt u met een grote groep eten en wilt een speciaal menu voor een vaste prijs? Bospaviljoen de Norgerberg stelt met u in overleg een eigen menu samen, in diverse prijscategorieën.

Buffetten
Naast buffetten op locatie serveren wij ook regelmatig buffetten voor groepen in ons restaurant. Met groepen tot 150 personen kunt u bij ons terecht voor een lopend buffet van 1- of meerdere gangen.

BBQ
Ons prachtige, royale terras is niet voor niets een populaire BBQ locatie in Norg. Na personeelsfeesten, groepsactiviteiten, teamuitje, familiedag, een dagje uit, of juist voorafgaand aan een avondje stappen met vrienden is een BBQ op ons een absolute aanrader. Voor groepen is het mogelijk om (eventueel een deel) van het terras te reserveren en te genieten van een smaakvolle BBQ. 

Lunches
In alle rust, lekker en uitgebreid lunchen met een groep het prachtige Norg in Drenthe? Dat kan bij Bospaviljoen de Norgerberg. Binnen of op ons zonnige terras, tijdens een werkoverleg, met familie, of bij een speciale gelegenheid: wij denken graag met u mee.

Vergaderingen
Op zoek naar een geschikte vergaderlocatie in het groen en met parkeergelegenheid voor de deur? Bij Bospaviljoen de Norgerberg kunt u alle dagen van de week  terecht voor vergaderingen met een groep tot ongeveer 150 personen. 

Borrels
Afgestudeerd? Verjaardag vieren? Of is er een andere reden om een (besloten) feestje te geven? Jubileum, receptie, trouwerij of een waardig afscheid? Alles is mogelijk! Bij ons kunt u in de juiste sfeer met groepen tot ongeveer 200 personen genieten van gezellige borrel met een hapje en drankje. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Op maat
Bent u op zoek naar nét even wat anders? Is er een afwijkend programma, een bijzondere samenstelling van een groep of heeft u een andere uitdaging of wens? Bospaviiljoen de Norgerberg denkt maar al te graag met u mee en maakt een voorstel op maat.

Kids
Ook de jongste gasten komen bij ons niets te kort. Wij beschikken over een kinderhoek met speelgoed, dvd speler, kinderstoelen, kleurplaten, kindermenu's en een verschoontafel. Bent u op zoek naar een kindvriendelijk eetcafé in de provincie Drenthe? Dan kunt u bij ons in Norg heel goed terecht! 


Catering

Cateren is een vak. Sfeer, ambiance, hapjes en drankjes moeten perfect op elkaar afgestemd worden. Norgerberg Catering uit Norg doet waar het goed in is: wij zorgen dat u én uw gast genieten van uw tijd samen. Of het nou gaat om een groot of klein gezelschap, hapjes voor een verjaardag of feestje, thuis, of op locatie.

In Groningen en Drenthe verzorgen wij graag uw lunch, diner, BBQ, borrel, buffet, prachtige schalen met (luxe) borrelhapjes, kok aan huis en meer. Particulier – of zakelijk, Norgerberg Catering snapt de ambiance en weet dit als ervaren cateraar te vertalen in een passende- of juist verrassende sfeer. Wij passen de invulling aan op uw budget!

Voor ieder ontvangst geldt dat u er voor kunt kiezen om de gehele organisatie uit handen te geven. Norgereberg Catering verzorgt graag de bediening, dranken, aankleding, muzikale ondersteuning en amusement in Norg en omstreken. Wenst u enkel een aanlevering? De mogelijkheden zijn eindeloos en wij ontzorgen u graag in de breedste zin van het woord.

De invulling is op basis van uw eigen wensen samen te stellen. Voor een lunch kunt u hierbij denken aan diverse belegde broodjes in diverse prijsklassen. Uiteraard kan dit worden uitgebreid met bijvoorbeeld soepen, quiches, salades etc. U kunt de lunch thuis, of op de zaak bezorgd krijgen. Een lunch kan in buffetvorm, maar ook zeker in meerdere gangen warm en koud. Naast lunch verzorgen wij ook dinerbuffetten.

Onze buffetten zijn zeer divers, en met bijna elk budget kunnen wij uit de voeten. U kunt voor een warm of koud buffet gaan, maar ook uiteraard voor een mix hiervan. Een traditioneel buffet, een seizoen buffet of thema buffet; voor Norgerberg Catering is niets te gek.

Barbecues in de zomer
De zomer leent zich uitstekend voor barbecues. Wij leveren complete barbecues aan en over borden, bestek, barbecue en gas geen zorgen. Leuk voor de zomerborrel met collega’s op eigen terrein, met vrienden en familie in de tuin of geef de straatbarbecue eens uit handen.

Heeft u iets te vieren?
Bent u binnenkort jarig, heeft u een jubileum, bent u  gepromoveerd, organiseert u een bedrijfsborrel, gaat u trouwen of heeft u zomaar iets te vieren? Norgerberg Catering biedt hapjes in alle soorten, maten en smaken. Luxe borrelhapjes, tapas, kaas&worst, thema hapjes, warm en/of koud. Wij gaan graag met u in overleg.

Meer weten over onze partyservice, het bestellen van hapjes, aanleveringen,  prijzen, mogelijkheden en meer? Neem contact met ons op via 0592 614 266 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Wandeldeal €12,50 p.p.

Ervaar de gezellige sfeer in het gastvrije Bospaviljoen met dit complete wandelarrangement. Eerst wordt u welkom geheten met een kop koffie of thee. Tijdens de koffie kunt u de wandelroute bestuderen die u gaat maken. Maak daarna een heerlijke wandeling in het bos, er zijn diverse routes beschikbaar en sluit de middag af met een heerlijke lunch.

Vooraf
- Ontvangst met koffie of thee bij Bospaviljoen de Norgerberg

Wandeling
- Een wandelroute om het mooiste bos van Drenthe te ontdekken

Lunch
- Soep en een uitsmijter

Kop soep en een uitsmijter ham/kaas (kan ook vegetarisch)

Voor dit arrangement dient u van tevoren te reserveren. Om te reserveren kunt u bellen naar: 0592 614 266 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


image1

Plattegrond

Verken online de camping en zoek uw favoriete plek uit op de plattegrond.

image2
blockimage2

Vraag onze brochure aan

Download onze brochure of vraag deze per post aan en lees alles nog eens rustig na.

image3
image4
blockimage3

Nieuwsbrief Inschrijven

Als eerste het laatste nieuws in uw inbox? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Plattegrond

Verken online de camping en zoek uw favoriete plek uit op de plattegrond.

blockimage2

Vraag onze brochure aan

Download onze brochure of vraag deze per post aan en lees alles nog eens rustig na.

blockimage3

Nieuwsbrief Inschrijven

Als eerste het laatste nieuws in uw inbox? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.