Informatie

Bospaviljoen de Norgerberg

Bospaviljoen de Norgerberg tijdens coronasluiting

Ook tijdens de coronasluiting bent u van harte welkom voor 'to go' en afhaal. Wij hanteren onze reguliere openingsdagen klik hier voor de openingsdagen. Wel zijn onze openingstijden aangepast; doordeweek vanaf 14:00 uur en in het weekend vanaf 11:00 uur. Wij zijn dan geopend voor allerlei warme en koude dranken 'to go', maar ook een broodje worst, snert, donuts, brownie bent u van harte welkom. Wanneer komt u voor of na een heerlijke boswandeling bij ons langs? Wij ontvangen u graag!

Wilt u genieten van het 'uit eten gevoel? Boek nu een van onze privérestaurants! Ja, u leest het goed, wij beschikken over 8 sfeervolle 'minirestaurantjes'waar u volledig 'corona-proof' kunt genieten van een unieke beleving en culinair avondje uit! Klik voor meer info op de onderstaande foto's, maak een keuze uit onze heerlijke aafhaalmaaltijden of ga voor een High tea 'to go'!

blokken image

Privé diner

Wilt u graag genieten van het 'uit eten' gevoel? Wij bieden u volledig 'corona-proof' en geheel volgens de richtlijnen van het RIVM een unieke beleving aan.

Lees meer
blokken image

Afhalen

Daarnaast bieden wij ook high tea 'to go' en afhaalmaaltijden. Wij hebben een uitgebreide afhaal menukaart en diverse soorten stamppot. U kunt hierbij denken aan onze heerlijke saté, befaamde spareribs met dikke frieten. Ook wanneer u liever vis of vega wenst komt u bij ons aan uw culinaire trekken. Onze stamppotten zijn tevens royaal aangekleed en serveren wij standaard met diverse garnituren. Organiseer een stamppot proeverij; de echte stamppotliefhebber kan zijn geluk niet op!

Lees meer
blokken image

High Tea

Bestel je High Tea voor thuis bij Bospaviljoen de Norgerberg. Ontzettend jammer dat wij jullie nu niet mogen ontvangen voor een gezellige high tea.

Maar niet getreurd! Wij bieden nu ook onze high tea to go aan. Zo kun je je moeder, vriendin of collega toch verrassen!

Lees meer

Graag tot ziens bij Bospaviljoen de Norgerberg!

balk1 links
Is er nog plaats?
Direct reserveren
Prijsopgave
balk1 rechts

de Norgerberg

Langeloërweg 63
9331 VA Norg

Voor meer informatie of reserveringen neem contact met ons op:

de Norgerberg camping & bungalows


T 0592 - 61 22 81
E info@norgerberg.nl

Bospaviljoen de Norgerberg


T 0592 - 61 42 66
E bospaviljoen@norgerberg.nl

Op de kaart

Wij worden door onze gasten gewaardeerd met een score van op basis van beoordelingen. Bekijk onze reviews

acsianwb4drenthecampingskopvandrenthe 50anwbcorona

© Norgerberg | Design & realisatie TenZer | Sitemap | vriendenpagina