-PRIVACYVERKLARING-

Bospaviljoen de Norgerberg, gevestigd aan Langeloërweg 63, 9331 VA Norg, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.bospaviljoen.nl
Langeloërweg 63
9331 VA Norg
0592 - 61 42 66

Functionaris Gegevensbescherming:
Epie Stuiver is de Functionaris Gegevensbescherming van Bospaviljoen de Norgerberg. Hij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Persoonsgegevens die wij verwerken
Bospaviljoen de Norgerberg verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Bospaviljoen de Norgerberg verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Verzenden van onze nieuwsbrief
Geautomatiseerde besluitvorming
Bospaviljoen de Norgerberg neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Bospaviljoen de Norgerberg) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Bospaviljoen de Norgerberg bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Zodra u de nieuwbrief opzegt, worden uw gegevens verwijderd.

Delen van persoonsgegevens met derden
Bospaviljoen de Norgerberg verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Bospaviljoen de Norgerberg gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Bospaviljoen de Norgerberg en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Bospaviljoen de Norgerberg wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Bospaviljoen de Norgerberg neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

balk1 links
Is er nog plaats?
Direct reserveren
Prijsopgave
balk1 rechts

Genieten van onze faciliteiten

  • faciliteit1

    Genieten, ontspannen of beiden?

    Wanneer u camping combineert met luxe dan krijgt u: de Norgerberg. Dat betekent wellness in het sanitair gebouw waar u heerlijk kunt ontspannen in een privé jacuzzi of sauna.

    Dat betekent een waar kinderparadijs waar de allerkleinste gasten kunnen douchen. Maar dat betekent ook ongekende gastvrijheid waar u gemoedelijk kunt genieten. Dat betekent: de Norgeberg!

  • faciliteit2

    Heerlijk spelen en zwemmen


    Zwemmen hoort bij vakantie vieren. Op de Norgerberg hebben wij een eigen zwembad met schuifdak.

    Hierdoor zwemt u bij slecht weer binnen maar met mooi weer hebben we een heerlijk buitenbad met lig ”weide”. Ons zwembad is zowel in de zomer als in de winter verwarmd tot 29 graden.

    Liever spelen met water en zand? onze spetter poel staat garant voor vele uren speel plezier.
  • faciliteit3

    Sportief, creatief maar ook educatief

    Tijdens de vakanties kunnen uw kinderen volop gebruik maken van de recreatie activiteiten. De Pretmakers maken elke keer weer een verrassend programma.

    Op ontdekkingstocht in het bos, broodjes bakken of toch liever knutselen. Het kan allemaal op de Norgerberg in Drenthe.

    Uw kind loopt de hele dag met een glimlach rond!

3 tips voor een dagje uit

  • Naar het gevangenismuseum is geen straf....

    In de vakantie periodes kunt u mee op excursie naar het gevangenismuseum (Zie excursiedata in magazine). Bij de receptie in een heuse oude boevenbus en u wordt afgeleverd bij het museum. In de oude gevangenis aangekomen kunt u ronddwalen door dit moderne en interactieve museum.

    Bekijk het cellenblok, een oude schandpaal, of neem plaats op de stoel van de rechter en oordeel zelf.

    gevangenismuseum
  • Funshoppen is Fun!

    Een dagje naar het museum is leuk, een dagje naar een attractiepark is ook leuk, maar soms gaat er niets boven een heerlijk dagje shoppen. In Assen en Groningen zitten ook heel veel leuke restaurantjes, eetcafés en terrasjes. Dat maakt het shoppen voor iedereen fun!

    Vanaf de Norgerberg kunt u alle kanten op. Binnen een half uur staat u in het gezellige Assen, binnen 3 kwartier in dé shop-stad van het noorden: Groningen. Maar u kunt het ook dichter bij huis zoeken en gewoon op de fiets naar Norg gaan.

     

     

    funshoppen
  • Typisch Drents? Bezoek het hunebedmuseum in Borger

    Wat is een hunebed? In het hunebedmuseum weten ze u er alles over te vertellen. Ga terug in de tijd, de tijd van berenvellen, mammoeten en hunebedden. Ervaar zelf hoe de hunebedbouwers leefden en woonden.

    hunnebed

luxecomfort1

Luxe en comfort

Op en top verzorgd sanitairgebouw, dagelijks verse warme broodjes, zwembad (30˚C)  met schuifdak voor binnen en buitenzwemen, zomaar een paar voorbeelden. Ons motto? Gemoedelijk, Gastvrij, Genieten.

Ontdek onze luxe
kindvriendelijk1

Kindvriendelijk

Ga mee op ontdekkingstocht door het bos, knutselen, koekjesbakken of ben je een sportieve uitblinker?!Vervelen tijdens de vakantie? Daar kom je niet aan toe!

Lees meer
ligging1

Ligging in het bos

Wordt wakker van het geluid van de vogels, ontbijt samen met de eekhoorns en trek er op uit om de natuur te verkennen. Het is hier allemaal mogelijk…

Bekijk de omgeving

Recensies van gasten op Zoover

  • zoover

    "In 1 woord geweldig"


    Het is gewoon een geweldige camping. Super mooi, alles netjes in orde en het personeel is super enthousiast en altijd bereid om je te helpen.
    Gelegen in 1 van de mooiste stukjes in Drenthe. Mooi om te wandelen, fietsen en natuurlijk de hunnenbede te bezoeken.
    Het animatieteam is super enthousiast, gezellig en goed georganiseerd. Musical , speurtocht, knutselen en sportactiviteiten komen allemaal aan bod.

  • stapel compleet

    "Fantastisch"


    Geweldige camping , voor jong en oud , en elke dag mooie activiteiten en super vriendelijk personeel en eigenaar , altijd klaar voor een praatje en als er iets is hebben zij altijd een oplossing. En een mooie bosrijke omgeving voor fiets- en wandelroutes dus voor ons al jaren de mooiste camping



  • stapel compleet

    "Geweldig"

    Geweldig park , hele vriendelijke gastvrije camping ,je voelt je direct thuis , prachtig zwembad .restaurant .personeel uitmuntend ,animatieteam ook geweldig voor kids , en allemaal heel schoon , en s'avonds na 10 uur heerlijk rustig

ALS EERSTE ALLES WETEN? SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

 

de Norgerberg

Langeloërweg 63
9331 VA Norg

Voor meer informatie of reserveringen neem contact met ons op:

de Norgerberg camping & bungalows


T 0592 - 61 22 81
E info@norgerberg.nl

Bospaviljoen de Norgerberg


T 0592 - 61 42 66
E bospaviljoen@norgerberg.nl

Op de kaart

acsianwb4drenthecampingskopvandrenthe 50

© Norgerberg | Design & realisatie TenZer | Sitemap | vriendenpagina