De Norgerberg
De leukste activiteiten met je ukkie
De leukste activiteiten met je ukkie

De leukste activiteiten met je Ukkie

De Leukste activiteiten met je ukkie

Ben je op zoek naar leuke en avontuurlijke activiteiten voor jou en je kleintje tijdens jullie verblijf op de Norgerberg? Dan ben je hier aan het juiste adres! De Norgerberg biedt een scala aan faciliteiten en activiteiten die perfect zijn voor een gezellige en onvergetelijke tijd met je ukkie. Van de spetterpoel en de speeltuin op de camping tot spannende uitstapjes in de buurt, er is voor ieder wat wils. Ontdek hieronder de leukste activiteiten om samen te doen!

Op de camping

Onze Ukkieweken

✔️ Van 6 tot 13 juli en van 24 tot 31 augustus

✔️ Kamperen voor een voordelig tarief

✔️ Volop activiteiten voor jouw ukkie

✔️ Genieten buiten het hoogseizoen om 

 

Op pad met de Pretmakers

Leer, speel en ontdek! 

Tijdens de ukkieweken kunnen de kleinste avonturiers genieten van een prettatisch recreatieprogramma. De pretmakers zorgen voor een gevarieerd, educatief, maar bovenal leuk programma afgestemd op jouw ukkie!

Samen spelen, samen ontdekken en samen plezier maken staat centraal en zie je ook terug in ons recreatieprogramma, denk hierbij aan;

Dagprogramma

10:00 | Spelen bij de Spetterpoel

16:30 | Poolparty samen met papa en/ of mama

of

10:00 | Bodemdiertjes Expeditie 

18:00 | Kinderkwartiertje, je wordt opgehaald door onze pretkar!

 
 
Pretmakers
 

Kinderboerderij Roden

Een bezoek aan de kinderboerderij in de buurt is altijd een succes. Hier kan je kleintje kennismaken met verschillende dieren, van konijnen en geiten tot pony's. De kinderboerderij in Roden heeft dit allemaal. Vanaf de camping ben je hier in 10 minuten met de auto of een klein halfuurtje met de elektrische bakfiets (die je kan huren op de camping). De kinderboerderij heeft ook vele speeltoestellen en een luchtkussen.
 

Duurzaamheidscentrum Assen

Leer samen met je kleintje over duurzaamheid en natuur bij het Duurzaamheidscentrum in Assen. Met leuke activiteiten, educatieve spelletjes en een kinderboerderij is dit centrum zowel leerzaam als leuk.
 

Ballorig

Voor een dag vol binnenspeelplezier is Ballorig de ideale bestemming. Deze overdekte speeltuin biedt tal van speeltoestellen, ballenbakken en trampolines waar je kind naar hartenlust kan ravotten. Een perfecte optie voor regenachtige dagen. Ballorig vind je in Assen, op 20 minuten rijden vanaf de Norgerberg.
 

Sprookjeshof

Stap in een betoverende wereld bij Sprookjehof, een themapark vol sprookjesfiguren, speeltuinen en attracties. Hier kunnen kinderen hun favoriete sprookjes tot leven zien komen en genieten van magische avonturen.
 

Laarzenpad

Geniet van de natuur samen met je ukkie op het Laarzenpad. Dit avontuurlijke wandelpad leidt jullie door het mooie Drentse landschap, compleet met spannende obstakels en modderige paden. Trek je laarzen aan en ga op ontdekkingstocht! Het Laarzenpad vind je op het Noordsche Veld.
 

Drentse Koe

Bezoek de Drentse Koe voor een dag vol boerderijplezier. Deze speel- en beleefboerderij biedt binnen- en buitenspeeltuinen, een maisdoolhof en natuurlijk veel boerderijdieren om te ontmoeten. Een perfecte combinatie van spelen en ontdekken.