De Norgerberg
Norgerberg

Kampeerplaats met Privé sanitair

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Drenthe, Norg
 

Voorzieningen

Algemeen

 1. Dichtbij een speeltuin
 2. Dichtbij bosuitgang

Accommodaties

 1. Huisdieren toegestaan

Kamperen

 1. Privé sanitair
 2. wifi (1 gratis gebruiker)
 3. 10 ampère elektra
 4. Watertap en waterafvoer op de plaats
 

Omschrijving

Onze luxe kampeerplaatsen zijn voorzien van een privé sanitair unit met toilet, wastafel en douche

Beleef een comfortabele kampeervakantie op de luxe kampeerplaatsen van camping de Norgerberg*****! Onze luxe kampeerplaatsen zijn voorzien van een privé sanitair unit met toilet, wastafel en douche. Uiteraard is er ook een water- en elektra aansluiting aanwezig en kunt u gebruik maken van onze faciliteiten.

Alle comfortplaatsen met privé sanitair zijn standaard voorzien van 10 ampère stroom en hebben een minimale oppervlakte van 110m2. Daarnaast beschikt iedere kampeerplaats over een eigen waterkraan en vuilwaterafvoer. U ontvangt per dag 7 kWh stroom gratis, dit zou bij normaal gebruik voldoende moeten zijn. Mocht u hier overheen komen, dan zullen wij dit aan het einde van uw verblijf doorberekenen.

We doen er alles aan om u een fijne vakantie te bezorgen. Het enige wat u nog hoeft te doen is te genieten van een geweldig verblijf op een kampeerplaats met privé sanitair in Drenthe!

Geniet van ‘het betere buitenleven’ op de Norgerberg!

75 recensies


 1. 9,3

  Prima

  Oktober 2023 - R.

 2. 8,4

  We hebben een heerlijke week gehad. Ondanks het mindere weer hebben we ons prima vermaakt. Het zwembad is voor de kinderen fijn en hebben ze ook dankbaar gebruik van gemaakt.

  Oktober 2023 - H.

 3. 8,6

  Zeer prettige ontvangst, zowel bij de receptie als bij de persoon die ons naar de camperplaats bracht. Er was al een vloerkleed neer gelegd voor de uitstap bij de camper. Een welkomst geschenkzakje in het sanitair gebouw is zeer attent.

  Oktober 2023 - K.

 4. 8,3

  Fijne ontvangst en hulp met neerzetten van de caravan. Vriendelijke mensen.

  Oktober 2023 - Arnoud R.

 5. 8,3

  Heel goed

  Oktober 2023 - Adrianus d.

 6. 8

  voor de derde keer bij jullie geweest, vorig jaar een paar weken terug met kinderen en klein kinderen en nu dan een weekendje. Wat ons betreft zal het hier zeker niet bij blijven want de Camping is precies zoals ik hem ook zou bedenken. mooie ruime plaatsen, mooi sanitair, mooi gelegen in het bos goeie faciliteiten . wat mij betref tot gauw.

  September 2023 - Ton D.

 7. 9

  Prima plaatsen mooi onderhouden En een doorgroei mat er bij. Prive sanitair netjes en prima schoon,er zou voor de frissere dagen wel een Infrarood lamp mogen hangen (idee). Personeel uiterst vrlendelijk en behulpzaam.

  September 2023 - J. L.

 8. 9,5

  Geweldig mooie ruime kampeer plek met erg mooi en schoon privesanitair Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam Begeleiden naar de kamper plek en gronzijl gratis ter beschikking gesteld

  September 2023 - Karst S.

 9. 9

  prettig verblijf en vriendelijk personeel

  September 2023 - a.

 10. 8,5

  Super fijne en gezellige camping. Personeel is zeer behulpzaam. Privé sanitair zag er keurig netjes en schoon uit.

  September 2023 - B.

 11. 8,2

  Heel goed. Mooie camping. Met service

  September 2023 - Marja R.

 12. 9

  Geweldig

  September 2023 - Suzan H.

 13. 8,8

  Goed! Het sanitair (Prive) zag er prachtig uit! Verdere heel erg vriendelijk personeel, elke ochtend weer een feestje om de broodjes op te halen en om te spelen in de speeltuin

  September 2023 - Jan G.

 14. 9,5

  Het was echt geweldig Vriendelijk personeel een erg mooie camping met super mooi privé sanitair. Het zwembad is ook uitmuntend zeker omdat het geen chloor bad is en ook doordat het dak met mooi weer open kan. We hadden een tent bij ons en mochten zonder extra kosten wat later vertrekken zodat wij de tent droog in konden pakken. Ik snap wel dat dit in het hoog seizoen niet mogelijk is omdat het dan veel drukker is op de camping.

  September 2023 - Bettie W.

 15. 9

  Geweldig verblijf gehad. Om op terug te kijken.

  September 2023 - v.