De Norgerberg

Kampeerplaats met Privé sanitair

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Drenthe, Norg
 

Voorzieningen

Algemeen

 1. Dichtbij een speeltuin
 2. Dichtbij bosuitgang

Accommodaties

 1. Huisdieren toegestaan

Kamperen

 1. Privé sanitair
 2. wifi (1 gratis gebruiker)
 3. 10 ampère elektra
 4. Watertap en waterafvoer op de plaats
 

Omschrijving

Onze luxe kampeerplaatsen zijn voorzien van een privé sanitair unit met toilet, wastafel en douche

Beleef een comfortabele kampeervakantie op de luxe kampeerplaatsen van camping de Norgerberg*****! Onze luxe kampeerplaatsen zijn voorzien van een privé sanitair unit met toilet, wastafel en douche. Uiteraard is er ook een water- en elektra aansluiting aanwezig en kunt u gebruik maken van onze faciliteiten.

Alle comfortplaatsen met privé sanitair zijn standaard voorzien van 10 ampère stroom en hebben een minimale oppervlakte van 110m2. Daarnaast beschikt iedere kampeerplaats over een eigen waterkraan en vuilwaterafvoer. U ontvangt per dag 7 kWh stroom gratis, dit zou bij normaal gebruik voldoende moeten zijn. Mocht u hier overheen komen, dan zullen wij dit aan het einde van uw verblijf doorberekenen.

We doen er alles aan om u een fijne vakantie te bezorgen. Het enige wat u nog hoeft te doen is te genieten van een geweldig verblijf op een kampeerplaats met privé sanitair in Drenthe!

Geniet van ‘het betere buitenleven’ op de Norgerberg!

69 recensies


 1. 9

  Prima plaatsen mooi onderhouden En een doorgroei mat er bij. Prive sanitair netjes en prima schoon,er zou voor de frissere dagen wel een Infrarood lamp mogen hangen (idee). Personeel uiterst vrlendelijk en behulpzaam.

  September 2023 - J. L.

 2. 9,5

  Geweldig mooie ruime kampeer plek met erg mooi en schoon privesanitair Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam Begeleiden naar de kamper plek en gronzijl gratis ter beschikking gesteld

  September 2023 - Karst S.

 3. 9

  prettig verblijf en vriendelijk personeel

  September 2023 - a.

 4. 8,5

  Super fijne en gezellige camping. Personeel is zeer behulpzaam. Privé sanitair zag er keurig netjes en schoon uit.

  September 2023 - B.

 5. 8,2

  Heel goed. Mooie camping. Met service

  September 2023 - Marja R.

 6. 9

  Geweldig

  September 2023 - Suzan H.

 7. 8,8

  Goed! Het sanitair (Prive) zag er prachtig uit! Verdere heel erg vriendelijk personeel, elke ochtend weer een feestje om de broodjes op te halen en om te spelen in de speeltuin

  September 2023 - Jan G.

 8. 9,5

  Het was echt geweldig Vriendelijk personeel een erg mooie camping met super mooi privé sanitair. Het zwembad is ook uitmuntend zeker omdat het geen chloor bad is en ook doordat het dak met mooi weer open kan. We hadden een tent bij ons en mochten zonder extra kosten wat later vertrekken zodat wij de tent droog in konden pakken. Ik snap wel dat dit in het hoog seizoen niet mogelijk is omdat het dan veel drukker is op de camping.

  September 2023 - Bettie W.

 9. 9

  Geweldig verblijf gehad. Om op terug te kijken.

  September 2023 - v.

 10. 8,5

  Wij hebben ontzettend genoten. Mooie ruime plaatsen. Het privé sanitair ziet er keurig en schoon uit. Het tenttapijt is ook echt een extra service!😃 De omgeving is ook heel mooi om te fietsen.

  September 2023 - Yvon B.

 11. 8

  Uitstekend! Vooral de service met het kleed is geweldig.

  September 2023 - P. W.

 12. 8

  Prima

  September 2023 - Herman H.

 13. 10

  Het verblijf op camping Norgerberg was in 1 woord: FANTASTISCH. Wat een service en toegankelijkheid, dit zie je nergens meer. Je wordt begeleid naar de plek waar je komt te staan en ze helpen je de caravan op z'n plek te zetten. En als je meer hulp of materialen nodig hebt, je vraagt het en het wordt geregeld. Betreft de animatie: kon niet beter, een veelzijdigheid aan activiteiten. S'morgens was er een activiteit en s'avonds werden de kinderen rond 18 uur opgehaald met een trekker en wagen en rond de klok van 19.15 weer netjes terug gebracht. Het privé sanitair, zag er erg netjes en verzorgd uit en een aanrader als je hier boekt. Kortom een super mooie relaxte vakantie gehad op de Norgerberg.

  Augustus 2023 - W.

 14. 8,4

  Prima

  Augustus 2023 - Ellie d.

 15. 9,6

  Fantastisch.

  Augustus 2023 - Janneke R.