De Norgerberg
De Norgerberg

Kampeerplaats met Privé sanitair

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Drenthe, Norg
 

Voorzieningen

Algemeen

 1. Dichtbij een speeltuin
 2. Dichtbij bosuitgang

Accommodaties

 1. Huisdieren toegestaan

Kamperen

 1. Privé sanitair
 2. wifi (1 gratis gebruiker)
 3. 10 ampère elektra
 4. Watertap en waterafvoer op de plaats
 

Omschrijving

Onze luxe kampeerplaatsen zijn voorzien van een privé sanitair unit met toilet, wastafel en douche

Beleef een comfortabele kampeervakantie op de luxe kampeerplaatsen van camping de Norgerberg*****! Onze luxe kampeerplaatsen zijn voorzien van een privé sanitair unit met toilet, wastafel en douche. Uiteraard is er ook een water- en elektra aansluiting aanwezig en kunt u gebruik maken van onze faciliteiten.

Alle comfortplaatsen met privé sanitair zijn standaard voorzien van 10 ampère stroom en hebben een minimale oppervlakte van 110m2. Daarnaast beschikt iedere kampeerplaats over een eigen waterkraan en vuilwaterafvoer. U ontvangt per dag 10 kWh stroom gratis, dit zou bij normaal gebruik voldoende moeten zijn. Mocht u hier overheen komen, dan zullen wij dit aan het einde van uw verblijf doorberekenen.

We doen er alles aan om u een fijne vakantie te bezorgen. Het enige wat u nog hoeft te doen is te genieten van een geweldig verblijf op een kampeerplaats met privé sanitair in Drenthe!

Geniet van ‘het betere buitenleven’ op de Norgerberg!

81 recensies


 1. 8,8

  Wij hebben het heerlijk gehad! Onze dochter van 9 jaar geeft het cijfer 8 en heeft zich prima vermaakt met zwembad, poolen, tafelvoetbal, airhockey, speeltuin en natuurlijk de balansskelters. Ik was heel blij met het prive sanitair op onze plek, fantastische sfeer doordat de wanden bekleed waren met de bosfoto. Daardoor voelt het heel ruimtelijk. Enige nadeel was het licht in het sanitairhuisje, als je stond te douchen ging deze snel uit en moet je je arm erg ver over de douchcabine laten wapperen om het licht weer aan te doen. Omdat ik zelf een kleine neusoperatie had ondergaan, kon ik van veel van jullie faciliteiten geen gebruik maken zoals de padelbaan, wat ik een dikke plus vond.

  April 2024 - Maaike S.

 2. 9,8

  Zeer prettig!!! wat een prachtige accommodatie en personeel zeer vriendelijk. We hadden een plek met onze camper met prive sanitair, wat zeer netjes was. super schoon, fantastische douche, met goed warm water. ruime plekken, zelfs een mat in bruikleen gekregen om voor de camper te leggen. omgeving heel erf fijn om te fietsen, met mooie routes. een dikke TIEN voor dit park!!

  April 2024 - V.

 3. 9

  Vriendelijke mensen

  April 2024 - Arjan U.

 4. 9,5

  Gastvrije camping,logo niks moet,alles mag,klopt met onze ervaringen op camping norgerberg

  April 2024 - Ger en Ria S.

 5. 10

  Super leuk

  April 2024 - D.

 6. 9

  Top

  April 2024 - J K.

 7. 9,3

  Prima

  Oktober 2023 - R.

 8. 8,4

  We hebben een heerlijke week gehad. Ondanks het mindere weer hebben we ons prima vermaakt. Het zwembad is voor de kinderen fijn en hebben ze ook dankbaar gebruik van gemaakt.

  Oktober 2023 - H.

 9. 8,6

  Zeer prettige ontvangst, zowel bij de receptie als bij de persoon die ons naar de camperplaats bracht. Er was al een vloerkleed neer gelegd voor de uitstap bij de camper. Een welkomst geschenkzakje in het sanitair gebouw is zeer attent.

  Oktober 2023 - K.

 10. 8,3

  Fijne ontvangst en hulp met neerzetten van de caravan. Vriendelijke mensen.

  Oktober 2023 - Arnoud R.

 11. 8,3

  Heel goed

  Oktober 2023 - Adrianus d.

 12. 8

  voor de derde keer bij jullie geweest, vorig jaar een paar weken terug met kinderen en klein kinderen en nu dan een weekendje. Wat ons betreft zal het hier zeker niet bij blijven want de Camping is precies zoals ik hem ook zou bedenken. mooie ruime plaatsen, mooi sanitair, mooi gelegen in het bos goeie faciliteiten . wat mij betref tot gauw.

  September 2023 - Ton D.

 13. 9

  Prima plaatsen mooi onderhouden En een doorgroei mat er bij. Prive sanitair netjes en prima schoon,er zou voor de frissere dagen wel een Infrarood lamp mogen hangen (idee). Personeel uiterst vrlendelijk en behulpzaam.

  September 2023 - J. L.

 14. 9,5

  Geweldig mooie ruime kampeer plek met erg mooi en schoon privesanitair Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam Begeleiden naar de kamper plek en gronzijl gratis ter beschikking gesteld

  September 2023 - Karst S.

 15. 9

  prettig verblijf en vriendelijk personeel

  September 2023 - a.